Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prisigėrę Gibonai FC Kibiras
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Liūdžius is nu in balbezit. Kurkulis rent richting de bal. Liūdžius is nu in balbezit. Kurkulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurkulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bakelis heeft problemen om de bal te vangen. Liūdžius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakelis is nu in balbezit. Liūdžius verovert de bal door een tackle van achteren. Liūdžius schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Liūdžius met een sublieme pass. Kurkulis heeft problemen om de bal te vangen. Bakelis rent richting de bal. Kurkulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurkulis schiet op doel. Levokas bokst de bal weg.

27e minuut.
Ševelys geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lideikis de bal onder controle te krijgen. Liūdžius is nu in balbezit. Liūdžius haalt uit met een fantastische trap. Levokas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prisigėrę Gibonai - FC Kibiras 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prisigėrę Gibonai 49%, FC Kibiras 51%.
Prisigėrę Gibonai - FC Kibiras 1:0

55e minuut.
Plienaitis passt de bal met de wreef. Liūdžius speelt de bal door. Bakelis rent richting de bal. Kurkulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurkulis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Citrinavičius geeft de bal voor. Inworp. Degtiariovas met een snelle inworp. Nurkas is nu in balbezit. Nurkas haalt uit met een fantastische trap. Žigajevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dukavičius is nu in balbezit. Dukavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prisigėrę Gibonai - FC Kibiras 1:1

63e minuut.
Liūdžius rent richting de bal. Liūdžius speelt de bal door. Lideikis rent richting de bal. Kurkulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurkulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Markevičius rent richting de bal. Liūdžius verovert de bal door een tackle van achteren. Liūdžius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurkulis de bal. Kurkulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Liūdžius rent richting de bal. Kurkulis is nu in balbezit. Liūdžius rent richting de bal. Liūdžius schiet op doel. Levokas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prisigėrę Gibonai - FC Kibiras 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prisigėrę Gibonai 44%, FC Kibiras 56%.
Prisigėrę Gibonai - FC Kibiras 2:1