Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Karaliai Didieji Latrai
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Upitis kopt de bal weg. Klungelig pakt Skruibis de bal. Vercinskis met een sublieme pass. Jurijonas rent richting de bal. Jurijonas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bukrejevas passt de bal met de wreef. Tilius is nu in balbezit. Tilius probeert naar een medespeler te passen. Zobėlius is nu in balbezit. Zobėlius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Liorincas geeft een lange en hoge pass. Bukrejevas rent richting de bal. Vercinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Vercinskis schiet op doel. Burovcovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - Didieji Latrai 0:1

29e minuut.
Skruibis passt de bal zonder na te denken. Chižniakas heeft problemen om de bal te vangen. Chižniakas speelt de bal door. Tilius is nu in balbezit. Tilius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Strockaitis geeft een hoge lob. Zobėlius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizgintas verovert de bal door een tackle van achteren. Tilius onderschept slim de pass. Tilius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potalujis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Karaliai - Didieji Latrai 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Karaliai 57%, Didieji Latrai 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Karaliai - Didieji Latrai 1:1

60e minuut.
Zapereckas passt de bal zonder na te denken. Jurijonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurijonas passt de bal in één keer door. Vercinskis rent richting de bal. Vercinskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vasilavičius geeft een hoge lob. Inworp. Upitis met een snelle inworp. Tilius heeft problemen om de bal te vangen. Tilius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - Didieji Latrai 2:1

79e minuut.
Ronkauskas rent richting de bal. Vizgintas probeert naar een medespeler te passen. Maruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurijonas verovert de bal door een tackle van achteren. Jurijonas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Potalujis trapt de bal weg van het doel. Jurijonas rent richting de bal. Jurijonas haalt uit met een fantastische trap. Kraulaidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Karaliai 38%, Didieji Latrai 62%.
FK Karaliai - Didieji Latrai 2:1