Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greitieji Parazitai Beprotiški Bedančiai
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Skunsmonas geeft een hoge lob. Puišys kopt de bal weg. Daar is Sinotovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltasevičius is nu in balbezit. Baltasevičius draait met de bal, schiet en ... Kraniauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Varkavičius passt de bal met de wreef. Dolgovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgovas speelt de bal door. Baltasevičius is nu in balbezit. Baltasevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sinotovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltasevičius onderschept slim de pass. Baltasevičius speelt de bal door. Žilinas heeft problemen om de bal te vangen. Žilinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greitieji Parazitai 47%, Beprotiški Bedančiai 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greitieji Parazitai - Beprotiški Bedančiai 0:0

48e minuut.
Fuks bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuks geeft een lange en hoge pass. Baltasevičius rent richting de bal. Baltasevičius haalt uit met een fantastische trap. Kraniauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Fuks is nu in balbezit. Fuks geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laveckis met een snelle inworp. Visackas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greitieji Parazitai 52%, Beprotiški Bedančiai 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greitieji Parazitai - Beprotiški Bedančiai 0:0