Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kariai Geltonieji Slyvukai
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Lokcikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varapučinskas is nu in balbezit. Postonogovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Postonogovas krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Poliškevičius is nu in balbezit. Žvinklevičius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poliškevičius. Žvinklevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varapučinskas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Simanauskis rent richting de bal. Mikailas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simanauskis. Simanauskis krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Mikailas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morkys komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Kulakovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulakovičius passt de bal in één keer door. Kručinskas is nu in balbezit. Jurjonis onderschept slim de pass. Jurjonis schiet op doel. Počešūnas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Baravikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurjonis rent richting de bal. Jurjonis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kariai 38%, Geltonieji Slyvukai 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kariai - Geltonieji Slyvukai 0:0

51e minuut.
Lokcikas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Liebas de bal onder controle te krijgen. Morkys rent richting de bal. Morkys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kariai - Geltonieji Slyvukai 0:1

63e minuut.
Taparavičius heeft problemen om de bal te vangen. Blagnys is nu in balbezit. Blagnys probeert naar een medespeler te passen. Lokcikas rent richting de bal. Lokcikas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Plechanovas met een harde bal richting middenveld. Varapučinskas kopt de bal weg. Deglius heeft problemen om de bal te vangen. Morkys verovert de bal door een tackle van achteren. Morkys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kariai 44%, Geltonieji Slyvukai 56%.
FC Kariai - Geltonieji Slyvukai 0:1