Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šanciai Šiaurės Meistrai
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Grinkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grinkas met een sublieme pass. Dilis is nu in balbezit. Jakiūnas onderschept slim de pass. Jakiūnas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Žuras geeft de bal voor. Stiopinas kopt de bal weg. Daar is Šušas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mažonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mažonavičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ancukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancukevičius met een sublieme pass. Mažonavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuškevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Grinkas kopt de bal weg. Naras is nu in balbezit. Bučnevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bučnevas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Naras verovert de bal door een tackle van achteren. Kanteikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancukevičius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mažonavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mažonavičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jakiūnas onderschept slim de pass. Jakiūnas passt de bal zonder na te denken. Naras is nu in balbezit. Naras haalt uit met een fantastische trap. Makarkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šanciai - Šiaurės Meistrai 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šanciai 57%, Šiaurės Meistrai 43%.
FK Šanciai - Šiaurės Meistrai 1:0

54e minuut.
Makarkovas trapt de bal weg van het doel. Žuras kopt de bal weg. Jakiūnas is nu in balbezit. Naras rent richting de bal. Naras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makarkovas probeert naar een medespeler te passen. Lunkevičius kopt de bal weg. Daar is Naras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Žuras verovert de bal door een tackle van achteren. Žuras geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dilis de bal. Jakiūnas is nu in balbezit. Jakiūnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šanciai 30%, Šiaurės Meistrai 70%.
FK Šanciai - Šiaurės Meistrai 1:0