Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greitieji Parazitai Prisigėrę Gibonai
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Plienaitis onderschept slim de pass. Sinotovas onderschept slim de pass. Plienaitis begaat een overtreding. Plienaitis krijgt een gele kaart. Sinotovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Sinotovas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Plienaitis de bal. Varkavičius is nu in balbezit. Varkavičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Sinotovas is nu in balbezit. Liūdžius is nu in balbezit. Liūdžius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurkulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurkulis draait met de bal, schiet en ... Kraniauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bliacheris met de inworp. Liūdžius rent richting de bal. Liūdžius geeft de bal voor. Press probeert de bal aan de voet te houden. Ševelys geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greitieji Parazitai 58%, Prisigėrę Gibonai 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greitieji Parazitai - Prisigėrę Gibonai 0:0

68e minuut.
Kurkulis draait met de bal, schiet en ... Pachomovas heeft problemen om de bal te vangen. Liūdžius is nu in balbezit. Liūdžius schiet op doel. Klungelig pakt Skunsmonas de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Plienaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bliacheris rent richting de bal. Šagauskas begaat een overtreding. Šagauskas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greitieji Parazitai 50%, Prisigėrę Gibonai 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greitieji Parazitai - Prisigėrę Gibonai 0:0