Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Karaliai Vakarų Vėjai
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bukrejevas is nu in balbezit. Šmidtas verovert de bal door een tackle van achteren. Nagibinas is nu in balbezit. Nagibinas draait met de bal, schiet en ... Burovcovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - Vakarų Vėjai 0:1

15e minuut.
Nagibinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagibinas passt de bal met de wreef. Šmidtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmidtas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - Vakarų Vėjai 0:2

15e minuut.
Tilius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilius passt de bal met de wreef. Bukrejevas is nu in balbezit. Nagibinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagibinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Citovičius rent richting de bal. Upitis rent richting de bal. Upitis passt de bal met de wreef. Nagibinas rent richting de bal. Nagibinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zobėlius rent richting de bal. Zanevas verovert de bal door een tackle van achteren. Tilius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilius haalt uit met een fantastische trap. Zauras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Karaliai - Vakarų Vėjai 1:2

41e minuut.
Klungelig pakt Skruibis de bal. Šmidtas is nu in balbezit. Skruibis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šmidtas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Karaliai 62%, Vakarų Vėjai 38%.
FK Karaliai - Vakarų Vėjai 1:2

51e minuut.
Burovcovas trapt de bal weg. Citovičius kopt de bal weg. Bukrejevas is nu in balbezit. Nagibinas is nu in balbezit. Nagibinas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Citovičius met een sublieme pass. Daublys rent richting de bal. Daublys met een sublieme pass. Nagibinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagibinas passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Prakopas met een sublieme pass. Chižniakas probeert naar een medespeler te passen. Zanevas is nu in balbezit. Tilius verovert de bal door een tackle van achteren. Tilius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Karaliai 57%, Vakarų Vėjai 43%.
FK Karaliai - Vakarų Vėjai 1:2