Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:02
  • Competitiewedstrijd: III Lyga.01
  • Stadion: Balandis Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2766
Balandis FK Šanciai
541 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten matig
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Blazarėnas trapt de bal weg. Naras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Germulis de bal onder controle te krijgen. Jakiūnas is nu in balbezit. Jakiūnas haalt uit met een fantastische trap. Motkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Motkevičius probeert naar een medespeler te passen. Batutis kopt de bal weg. Germulis heeft problemen om de bal te vangen. Naras rent richting de bal. Naras schiet op doel. Motkevičius bokst de bal weg.

12e minuut.
Bykovas met de inworp. Daukus geeft de bal voor. Dasevičius is nu in balbezit. Šalpis is nu in balbezit. Šalpis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bykovas probeert naar een medespeler te passen. Solovjovas heeft problemen om de bal te vangen. Solovjovas speelt de bal door. Šalpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalpis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Žuras speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbšis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šalpis is nu in balbezit. Šalpis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Šanciai 1:0

38e minuut.
Dasevičius is nu in balbezit. Urbšis rent richting de bal. Urbšis passt de bal met de wreef. Šalpis heeft problemen om de bal te vangen. Šalpis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dasevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Dasevičius probeert naar een medespeler te passen. Urbšis met een sublieme pass. Šalpis is nu in balbezit. Šalpis draait met de bal, schiet en ... Blazarėnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbšis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šalpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalpis draait met de bal, schiet en ... Vitkūnas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balandis 44%, FK Šanciai 56%.
Balandis - FK Šanciai 1:0

47e minuut.
Grinkas rent richting de bal. Bykovas onderschept slim de pass. Grinkas begaat een overtreding. Grinkas krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Batutis probeert de bal met de borst te controleren. Batutis speelt de bal door. Solovjovas probeert naar een medespeler te passen. Šalpis rent richting de bal. Šalpis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Šanciai 2:0

70e minuut.
Solovjovas speelt de bal door. Daukus is nu in balbezit. Daukus passt de bal in één keer door. Šalpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalpis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balandis - FK Šanciai 3:0

83e minuut.
Doeltrap. Šušas trapt de bal weg van het doel. Žuras rent richting de bal. Vitkūnas is nu in balbezit. Solovjovas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balandis 44%, FK Šanciai 56%.
Balandis - FK Šanciai 3:0