Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemiški Staliai Geležiniai Parazitai
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Staknys met een sublieme pass. Jonelys bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefajus rent richting de bal. Lefajus draait met de bal, schiet en ... Vienžindis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Amosejevas rent richting de bal. Palikėnas onderschept slim de pass. Skieberis rent richting de bal. Palikėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Palikėnas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemiški Staliai - Geležiniai Parazitai 0:1

33e minuut.
Dolgovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgovas geeft een hoge lob. Lefajus is nu in balbezit. Lefajus draait met de bal, schiet en ... Zienevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohemiški Staliai - Geležiniai Parazitai 1:1

35e minuut.
Amosejevas is nu in balbezit. Palikėnas is nu in balbezit. Palikėnas passt de bal zonder na te denken. Dolgovas is nu in balbezit. Dolgovas draait met de bal, schiet en ... Puteliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kulešas speelt de bal door. Dolgovas is nu in balbezit. Dolgovas met een sublieme pass. Mazetis rent richting de bal. Mazetis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemiški Staliai - Geležiniai Parazitai 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemiški Staliai 62%, Geležiniai Parazitai 38%.
Bohemiški Staliai - Geležiniai Parazitai 1:2

62e minuut.
Skieberis rent richting de bal. Palikėnas rent richting de bal. Palikėnas passt de bal met de wreef. Mazetis is nu in balbezit. Mazetis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gudzinevičius is nu in balbezit. Kamaitis onderschept slim de pass. Kamaitis speelt de bal door. Mazetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazetis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemiški Staliai 54%, Geležiniai Parazitai 46%.
Bohemiški Staliai - Geležiniai Parazitai 1:2