Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaimiečių Driskiai Nepatyrę Šunys
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Koniušėnas trapt de bal weg van het doel. Zavadskis kopt de bal weg. Varonavičius probeert de bal aan de voet te houden. Kilys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Stadolninkas rent richting de bal. Stadolninkas speelt de bal door. Matviekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilys onderschept slim de pass. Kilys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Varonavičius is nu in balbezit. Varonavičius geeft een hoge lob. Luzuraitis kopt de bal weg. Kilys rent richting de bal. Kilys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stadolninkas probeert naar een medespeler te passen. Kliokmanas is nu in balbezit. Kliokmanas geeft een hoge lob. Kilys is nu in balbezit. Kilys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zaleskas rent richting de bal. Luzuraitis verovert de bal door een tackle van achteren. Luzuraitis passt de bal in één keer door. Kilys is nu in balbezit. Kilys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zaleskas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kliokmanas met de inworp. Stadolninkas rent richting de bal. Stadolninkas schiet op doel. Meus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kilys rent richting de bal. Kilys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaimiečių Driskiai - Nepatyrę Šunys 1:0

31e minuut.
Sturonas is nu in balbezit. Podvorotnikovas rent richting de bal. Podvorotnikovas geeft een hoge lob. Koniušėnas geeft de bal voor. Torbinas maakt een snoekduik en kopt de bal. Petkauskas bokst de bal weg.

37e minuut.
Santanavičius met de inworp. Alutis is nu in balbezit. Alutis probeert naar een medespeler te passen. Zaleskas rent richting de bal. Zaleskas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petkauskas trapt de bal weg van het doel. Lesčiauskas speelt de bal door. Kilys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baliulis rent richting de bal. Kilys verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matviekas. Kilys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luzuraitis met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaimiečių Driskiai 56%, Nepatyrę Šunys 44%.
Kaimiečių Driskiai - Nepatyrę Šunys 1:0

50e minuut.
Narkūnas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alutis met een snelle inworp. Sturonas rent richting de bal. Sturonas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Matviekas is nu in balbezit. Lesčiauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Lesčiauskas probeert naar een medespeler te passen. Kilys controleert de bal met de borst. Kilys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Koniušėnas rent richting de bal. Stadolninkas verovert de bal door een tackle van achteren. Stadolninkas speelt de bal door. Kilys is nu in balbezit. Kilys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Puikis is nu in balbezit. Alutis verovert de bal door een tackle van achteren. Alutis passt de bal zonder na te denken. Sturonas is nu in balbezit. Sturonas geeft een hoge lob. Petkauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaimiečių Driskiai 49%, Nepatyrę Šunys 51%.
Kaimiečių Driskiai - Nepatyrę Šunys 1:0