Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamsieji Kaulai Lets herbalife
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Svatkauskas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vingis. Svatkauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paveliūnas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jegeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompaneicevas verovert de bal door een tackle van achteren. Kompaneicevas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Paveliūnas is nu in balbezit. Paveliūnas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paradnys de bal. Žeimantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žeimantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nartautas kopt de bal weg. Maurickas is nu in balbezit. Kompaneicevas verovert de bal door een tackle van achteren. Kompaneicevas haalt uit met een fantastische trap. Šlevinskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - Lets herbalife 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamsieji Kaulai 63%, Lets herbalife 37%.
Tamsieji Kaulai - Lets herbalife 1:0

46e minuut.
Sukutas probeert naar een medespeler te passen. Bičkūnas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nartautas. Nartautas krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Sukonas probeert naar een medespeler te passen. Mermigas geeft een hoge lob. Bičkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukutas rent richting de bal. Sukutas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Breiteris is nu in balbezit. Breiteris met een sublieme pass. Klungelig pakt Nartautas de bal. Kompaneicevas is nu in balbezit. Kompaneicevas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šlevinskas probeert wanhopig de bal te grijpen. Nartautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartautas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamsieji Kaulai 55%, Lets herbalife 45%.
Tamsieji Kaulai - Lets herbalife 1:0