Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:02
  • Competitiewedstrijd: III Lyga.02
  • Stadion: glass Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2307
glass Bohemiški Staliai
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Amosejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereksonas verovert de bal door een tackle van achteren. Ereksonas probeert naar een medespeler te passen. Merkulovas is nu in balbezit. Merkulovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - Bohemiški Staliai 1:0

7e minuut.
Skieberis rent richting de bal. Ereksonas verovert de bal door een tackle van achteren. Ereksonas speelt de bal door. Merkulovas rent richting de bal. Merkulovas draait met de bal, schiet en ... Puteliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - Bohemiški Staliai 2:0

10e minuut.
Kovriakovas kopt de bal weg. Merkulovas is nu in balbezit. Skieberis onderschept slim de pass. Ereksonas verovert de bal door een tackle van achteren. Ereksonas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Klungelig pakt Vaismanas de bal. Vylimaitis rent richting de bal. Vaismanas rent richting de bal. Vylimaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Vylimaitis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Puzinskas geeft een hoge lob. Kliukovskis rent richting de bal. Merkulovas begaat een overtreding. Merkulovas krijgt een gele kaart. Kliukovskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kliukovskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šemėtas heeft problemen om de bal te vangen. Lefajus is nu in balbezit. Lefajus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vylimaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Vylimaitis geeft de bal voor. Klungelig pakt Puzinskas de bal. Lefajus is nu in balbezit. Lefajus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Peldžius trapt de bal weg van het doel. Amosejevas is nu in balbezit. Amosejevas met een sublieme pass. Lefajus is nu in balbezit. Lefajus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ereksonas is nu in balbezit. Amosejevas onderschept slim de pass. Ereksonas verovert de bal door een tackle van achteren. Merkulovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkulovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Sivačiovas de bal. Amosejevas verovert de bal door een tackle van achteren. Amosejevas passt de bal met de wreef. Lefajus rent richting de bal. Lefajus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glass 55%, Bohemiški Staliai 45%.
glass - Bohemiški Staliai 2:0

46e minuut.
Skieberis verovert de bal door een tackle van achteren. Ereksonas verovert de bal door een tackle van achteren. Merkulovas is nu in balbezit. Ereksonas is nu in balbezit. Ereksonas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Vaismanas kopt de bal weg. Ereksonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereksonas probeert naar een medespeler te passen. Merkulovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkulovas haalt uit met een fantastische trap. Puteliauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
glass - Bohemiški Staliai 3:0

57e minuut.
Ereksonas met een sublieme pass. Binginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binginas speelt de bal door. Merkulovas is nu in balbezit. Merkulovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Laoinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliukovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Kliukovskis met een sublieme pass. Lefajus is nu in balbezit. Lefajus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ereksonas heeft problemen om de bal te vangen. Amosejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Amosejevas geeft een lange en hoge pass. Liubinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liubinas haalt uit met een fantastische trap. Peldžius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kovriakovas speelt de bal door. Merkulovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkulovas passt de bal met de wreef. Ereksonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereksonas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kovriakovas rent richting de bal. Kovriakovas passt de bal zonder na te denken. Merkulovas rent richting de bal. Ereksonas rent richting de bal. Ereksonas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: glass 38%, Bohemiški Staliai 62%.
glass - Bohemiški Staliai 3:0