Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nusiminę Tigrai Geležiniai Apsitaškėliai
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Zalenskis kopt de bal weg. Daukševičius probeert de bal aan de voet te houden. Semigradskis rent richting de bal. Semigradskis haalt uit met een fantastische trap. Stasiuliūnas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Tigrai - Geležiniai Apsitaškėliai 0:1

28e minuut.
Semigradskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalenskis is nu in balbezit. Uozuolas onderschept slim de pass. Semigradskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Semigradskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Vidlianskis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matevyčius met een snelle inworp. Klungelig pakt Taujanis de bal. Taujanis geeft een lange en hoge pass. Stasiuliūnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Semigradskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Semigradskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Tigrai - Geležiniai Apsitaškėliai 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nusiminę Tigrai 50%, Geležiniai Apsitaškėliai 50%.
Nusiminę Tigrai - Geležiniai Apsitaškėliai 0:2

55e minuut.
Doeltrap. Stasiuliūnas trapt de bal weg. Klungelig pakt Patskočimas de bal. Zalenskis rent richting de bal. Zalenskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Tigrai - Geležiniai Apsitaškėliai 0:3

58e minuut.
Zabelskis probeert naar een medespeler te passen. Semigradskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalenskis is nu in balbezit. Semigradskis rent richting de bal. Semigradskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Tigrai - Geležiniai Apsitaškėliai 0:4

74e minuut.
Pydykas onderschept slim de pass. Pydykas passt de bal met de wreef. Kiškis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniakovas is nu in balbezit. Krasniakovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jašmolkinas geeft de bal voor. Inworp. Daukševičius met de inworp. Zalenskis heeft problemen om de bal te vangen. Zalenskis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nusiminę Tigrai 57%, Geležiniai Apsitaškėliai 43%.
Nusiminę Tigrai - Geležiniai Apsitaškėliai 0:4