Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geležiniai Parazitai Nepatyrę Šunys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Zienevičius trapt de bal weg van het doel. Palikėnas kopt de bal weg. Daar is Santanavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazetis verovert de bal door een tackle van achteren. Mazetis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Baliulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazetis rent richting de bal. Baliulis verovert de bal door een tackle van achteren. Palikėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikėnas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Baliulis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morkuvėnas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležiniai Parazitai 41%, Nepatyrę Šunys 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geležiniai Parazitai - Nepatyrę Šunys 0:0

46e minuut.
Manovecas rent richting de bal. Torbinas verovert de bal door een tackle van achteren. Torbinas passt de bal in één keer door. Salanovičius is nu in balbezit. Salanovičius schiet op doel. Zienevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geležiniai Parazitai - Nepatyrę Šunys 0:1

48e minuut.
Torbinas probeert naar een medespeler te passen. Santanavičius rent richting de bal. Santanavičius geeft een hoge lob. Salanovičius is nu in balbezit. Salanovičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Palikėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matviekas verovert de bal door een tackle van achteren. Palikėnas onderschept slim de pass. Palikėnas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Manovecas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alutis verovert de bal door een tackle van achteren. Alutis geeft een lange en hoge pass. Salanovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanovičius geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Torbinas is nu in balbezit. Salanovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbinas rent richting de bal. Salanovičius rent richting de bal. Salanovičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Matviekas rent richting de bal. Matviekas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salanovičius de bal. Torbinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Torbinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lovcovas met een snelle inworp. Palikėnas rent richting de bal. Palikėnas geeft de bal voor. Mazetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazetis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geležiniai Parazitai - Nepatyrę Šunys 1:1

84e minuut.
Vienžindis rent richting de bal. Torbinas is nu in balbezit. Pesackas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pesackas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geležiniai Parazitai 55%, Nepatyrę Šunys 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geležiniai Parazitai - Nepatyrę Šunys 1:1