Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamsieji Kaulai Geležiniai Apsitaškėliai
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Paradnys speelt de bal door. Breiteris is nu in balbezit. Breiteris passt de bal in één keer door. Kompaneicevas is nu in balbezit. Kompaneicevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Šabuckis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Svatkauskas komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Šuryginas geeft een hoge lob. Inworp. Kiškis met een snelle inworp. Taujanis is nu in balbezit. Taujanis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Semigradskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semigradskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - Geležiniai Apsitaškėliai 0:1

37e minuut.
Pocinkus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taujanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zalenskis rent richting de bal. Zalenskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pudžmys trapt de bal weg van het doel. Kompaneicevas kopt de bal weg. Nartautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartautas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Štaraitis de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tamsieji Kaulai - Geležiniai Apsitaškėliai 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamsieji Kaulai 56%, Geležiniai Apsitaškėliai 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tamsieji Kaulai - Geležiniai Apsitaškėliai 1:1

48e minuut.
Breiteris geeft een lange en hoge pass. Kostarevas heeft problemen om de bal te vangen. Kompaneicevas rent richting de bal. Kompaneicevas schiet op doel. Stalerūnas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - Geležiniai Apsitaškėliai 2:1

50e minuut.
Daukševičius probeert naar een medespeler te passen. Semigradskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Glizickas verovert de bal door een tackle van achteren. Zalenskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalenskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daukševičius geeft de bal voor. Zalenskis is nu in balbezit. Zalenskis probeert naar een medespeler te passen. Semigradskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Semigradskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pudžmys met een harde bal richting middenveld. Matevyčius kopt de bal weg. Pocinkus controleert de bal met de borst. Semigradskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Semigradskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daukševičius kopt de bal weg. Inworp. Gaušis met de inworp. Nartautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nartautas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kostarevas de bal. Kompaneicevas is nu in balbezit. Kompaneicevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - Geležiniai Apsitaškėliai 3:1

86e minuut.
Zalenskis verovert de bal door een tackle van achteren. Zalenskis probeert naar een medespeler te passen. Pocinkus heeft problemen om de bal te vangen. Semigradskis rent richting de bal. Semigradskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamsieji Kaulai - Geležiniai Apsitaškėliai 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamsieji Kaulai 45%, Geležiniai Apsitaškėliai 55%.
Tamsieji Kaulai - Geležiniai Apsitaškėliai 3:2