Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pamišę Bedančiai Mielieji Kibirai
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Vestertas de bal. Sutorminas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestertas begaat een overtreding. Vestertas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zavestauskas geeft een hoge lob. Gorevojus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šimalis is nu in balbezit. Gorevojus onderschept slim de pass. Gorevojus haalt uit met een fantastische trap. Muraveckas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Fedorovas de bal. Solodkis rent richting de bal. Ragožius onderschept slim de pass. Ragožius schiet op doel. Kaušynis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamišę Bedančiai - Mielieji Kibirai 0:1

39e minuut.
Medeckas is nu in balbezit. Medeckas geeft een lange en hoge pass. Gorevojus is nu in balbezit. Gorevojus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pamišę Bedančiai - Mielieji Kibirai 1:1

42e minuut.
Solodkis met een sublieme pass. Vestertas rent richting de bal. Vestertas probeert naar een medespeler te passen. Gorevojus is nu in balbezit. Gorevojus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klimonskis onderschept slim de pass. Klimonskis geeft een hoge lob. Užuraistis heeft problemen om de bal te vangen. Gorevojus rent richting de bal. Gorevojus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamišę Bedančiai 49%, Mielieji Kibirai 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pamišę Bedančiai - Mielieji Kibirai 1:1

58e minuut.
Užuraistis kopt de bal weg. Inworp. Medeckas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vestertas is nu in balbezit. Vestertas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamišę Bedančiai - Mielieji Kibirai 2:1

63e minuut.
Vestertas rent richting de bal. Sutorminas verovert de bal door een tackle van achteren. Sutorminas geeft een lange en hoge pass. Čekolis is nu in balbezit. Čekolis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Chienas probeert naar een medespeler te passen. Gailiūšis is nu in balbezit. Gailiūšis speelt de bal door. Gorevojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorevojus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Medeckas geeft de bal voor. Ragožius rent richting de bal. Stankauskas is nu in balbezit. Fedorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorovas schiet op doel. Kaušynis bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamišę Bedančiai 49%, Mielieji Kibirai 51%.
Pamišę Bedančiai - Mielieji Kibirai 2:1