Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nusiminę Tigrai glass
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Jašmolkinas kopt de bal weg. Laoinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniakovas is nu in balbezit. Pydykas rent richting de bal. Pydykas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Uozuolas geeft de bal voor. Inworp. Kovriakovas met een snelle inworp. Ereksonas is nu in balbezit. Ereksonas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Tigrai - glass 0:1

9e minuut.
Šarkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarkauskas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sivačiovas de bal. Šarkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Šarkauskas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Vidlianskis speelt de bal door. Kovriakovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovriakovas met een sublieme pass. Merkulovas is nu in balbezit. Merkulovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Laoinskas is nu in balbezit. Pydykas verovert de bal door een tackle van achteren. Pydykas met een sublieme pass. Krasniakovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniakovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ereksonas heeft problemen om de bal te vangen. Gataukis rent richting de bal. Gataukis passt de bal in één keer door. Krasniakovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniakovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nusiminę Tigrai - glass 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nusiminę Tigrai 44%, glass 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nusiminę Tigrai - glass 1:1

48e minuut.
Kovriakovas onderschept slim de pass. Ereksonas is nu in balbezit. Ereksonas probeert naar een medespeler te passen. Merkulovas rent richting de bal. Merkulovas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nusiminę Tigrai - glass 1:2

52e minuut.
Sivačiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pydykas rent richting de bal. Pydykas met een sublieme pass. Krasniakovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniakovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nusiminę Tigrai - glass 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nusiminę Tigrai 49%, glass 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nusiminę Tigrai - glass 2:2