Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Siauliai Legit FC
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 20.7
goed Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Kadegis is nu in balbezit. Gaižauskas onderschept slim de pass. Gaižauskas speelt de bal door. Pagalys rent richting de bal. Pagalys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pagalys rent richting de bal. Pagalys passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - Legit FC 1:0

18e minuut.
Severiuchinas heeft problemen om de bal te vangen. Pagalys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagalys probeert naar een medespeler te passen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis bokst de bal weg.

27e minuut.
Mackanecas rent richting de bal. Gaižauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mackanecas zijn tegenspeler op de grond. Mackanecas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Severiuchinas is nu in balbezit. Severiuchinas geeft een hoge lob. Matuokaitis is nu in balbezit. Suzinovičius verovert de bal door een tackle van achteren. Suzinovičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mackanecas heeft problemen om de bal te vangen. Gaižauskas rent richting de bal. Mackanecas maakt een afschuwelijke overtreding. Mackanecas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gaižauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trojanovskis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pagalys rent richting de bal. Pagalys geeft een hoge lob. Sorkis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - Legit FC 2:0

39e minuut.
Kaleinykas met een sublieme pass. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pagalys de bal. Pagalys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - Legit FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siauliai 35%, Legit FC 65%.
FC Siauliai - Legit FC 3:0

54e minuut.
Kaleinykas passt de bal in één keer door. Bridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridis speelt de bal door. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - Legit FC 4:0

64e minuut.
Linonis is nu in balbezit. Bridis onderschept slim de pass. Bridis met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Piorovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzinovičius onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trojanovskis. Trojanovskis krijgt een gele kaart. Suzinovičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linonis komt bij de bal en schiet. Kantarovičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Siauliai - Legit FC 4:1

74e minuut.
Sorkis verovert de bal door een tackle van achteren. Sorkis geeft een hoge lob. Gaižauskas kopt de bal weg. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bridis probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Bridis met een sublieme pass. Pagalys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagalys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta speelt de bal door. Mikelevičius is nu in balbezit. Pagalys verovert de bal door een tackle van achteren. Pagalys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Siauliai 34%, Legit FC 66%.
FC Siauliai - Legit FC 4:1