Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalnėnai FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS`
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Boca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diršliokas de bal. Venskaitis rent richting de bal. Diršliokas verovert de bal door een tackle van achteren. Diršliokas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Boca controleert de bal met de borst. Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diršliokas passt de bal zonder na te denken. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Diršliokas is nu in balbezit. Zurri is nu in balbezit. Zurri draait met de bal, schiet en ... Vaišneras probeert de bal aan de voet te houden. Salugubas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:1

29e minuut.
Quaroni met de inworp. Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diršliokas probeert naar een medespeler te passen. Boca rent richting de bal. Boca haalt uit met een fantastische trap. Salugubas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen passt de bal in één keer door. Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri rent richting de bal. Zurri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:2

34e minuut.
De Canck passt de bal in één keer door. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Quaroni speelt de bal door. Zurri rent richting de bal. Zurri haalt uit met een fantastische trap. Salugubas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zurri kan de bal niet met de borst controleren. Salugubas speelt de bal door. Lokvenc kopt de bal weg. Zurri is nu in balbezit. Zurri haalt uit met een fantastische trap. Salugubas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalnėnai 65%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 35%.
Kalnėnai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:2

51e minuut.
Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diršliokas passt de bal zonder na te denken. Vaišneras is nu in balbezit. Zurri verovert de bal door een tackle van achteren. Zurri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

54e minuut.
Boca onderschept slim de pass. Boca geeft de bal voor. Zurri probeert de bal met de borst te controleren. Zurri schiet op doel. Salugubas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:4

66e minuut.
Vermaelen passt de bal met de wreef. Diršliokas rent richting de bal. Diršliokas geeft de bal voor. Zurri rent richting de bal. Zurri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5

68e minuut.
Vermaelen onderschept slim de pass. Vermaelen speelt de bal door. Diršliokas is nu in balbezit. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalnėnai 64%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 36%.
Kalnėnai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5