Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalnėnai FC Siauliai
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 30.3
poor Schieten good
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Daar is Gaižauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raguckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaižauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaižauskas krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Venskaitis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaleinykas. Venskaitis raakt geblesseerd tijdens het duel. Venskaitis met een snel genomen vrije trap. Kurpauskas rent richting de bal. Junevičius rent richting de bal. Junevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nostis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaleinykas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagalys is nu in balbezit. Pagalys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nostis geeft de bal voor. Matuokaitis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Venskaitis de bal onder controle te krijgen. Pagalys rent richting de bal. Pagalys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gaižauskas met een snelle inworp. Mejerzonas is nu in balbezit. Junevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridis verovert de bal door een tackle van achteren. Bridis draait met de bal, schiet en ... Salugubas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gaižauskas onderschept slim de pass. Gaižauskas geeft een hoge lob. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Salugubas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC Siauliai 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalnėnai 68%, FC Siauliai 32%.
Kalnėnai - FC Siauliai 0:1

56e minuut.
Mežionis geeft een hoge lob. Bridis is nu in balbezit. Bridis passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salugubas met een harde bal richting middenveld. Matuokaitis controleert de bal met de borst. Spundzevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Spundzevičius geeft de bal voor. Kantarovičius bokst de bal weg.

66e minuut.
Matuokaitis speelt de bal door. Pagalys is nu in balbezit. Pagalys passt de bal in één keer door. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalnėnai - FC Siauliai 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalnėnai 61%, FC Siauliai 39%.
Kalnėnai - FC Siauliai 0:2