Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narsieji Vėjai FC Siauliai
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 29.2
slecht Schieten goed
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Siriūnas geeft de bal voor. Kutys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutys passt de bal zonder na te denken. Drutelis is nu in balbezit. Drutelis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - FC Siauliai 1:0

11e minuut.
Paseckis is nu in balbezit. Paseckis passt de bal met de wreef. Bridis met een sublieme pass. Pagalys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagalys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Narsieji Vėjai - FC Siauliai 1:1

15e minuut.
Mežionis met een sublieme pass. Gaižauskas rent richting de bal. Gaižauskas speelt de bal door. Pagalys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagalys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Siriūnas de bal. Acosta rent richting de bal. Acosta passt de bal in één keer door. Pagalys is nu in balbezit. Pagalys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - FC Siauliai 1:2

35e minuut.
Siriūnas is nu in balbezit. Mežionis verovert de bal door een tackle van achteren. Gaižauskas probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een lange en hoge pass. Linkonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - FC Siauliai 1:3

45e minuut.
Klungelig pakt Bergas de bal. Acosta rent richting de bal. Acosta passt de bal in één keer door. Pagalys rent richting de bal. Pagalys draait met de bal, schiet en ... Linkonas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narsieji Vėjai 56%, FC Siauliai 44%.
Narsieji Vėjai - FC Siauliai 1:3

50e minuut.
Drutelis rent richting de bal. Matuokaitis onderschept slim de pass. Matuokaitis speelt de bal door. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Siriūnas onderschept slim de pass. Bridis rent richting de bal. Siriūnas is nu in balbezit. Pagalys verovert de bal door een tackle van achteren. Pagalys geeft een hoge lob. Linkonas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Linkonas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Piorovičius geeft de bal voor. Susaninas met een sublieme pass. Daar is Raišuotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagalys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagalys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narsieji Vėjai - FC Siauliai 1:4

88e minuut.
Teodor rent richting de bal. Teodor geeft een hoge lob. Gaižauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narsieji Vėjai 54%, FC Siauliai 46%.
Narsieji Vėjai - FC Siauliai 1:4