Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` Didieji Bavarai
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 15
adequate Schieten poor
adequate Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Vermaelen rent richting de bal. Zadorockas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vermaelen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boca met een snel genomen vrije trap. Zurri is nu in balbezit. Zurri schiet op doel. Gričiškinas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Didieji Bavarai 1:0

31e minuut.
Daar is Vaivilavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaroni rent richting de bal. Quaroni geeft een hoge lob. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Janšauskas de bal onder controle te krijgen. Kuolelis kopt de bal weg. Lokvenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcas verovert de bal door een tackle van achteren. Barcas haalt uit met een fantastische trap. Vaizgenis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Zurri is nu in balbezit. Zurri schiet op doel. Klungelig pakt Razmys de bal. Zurri rent richting de bal. Zurri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Diršliokas passt de bal zonder na te denken. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni geeft een hoge lob. Zurri heeft problemen om de bal te vangen. Zurri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleinotas onderschept slim de pass. Kleinotas passt de bal met de wreef. Barcas is nu in balbezit. Barcas draait met de bal, schiet en ... Vaizgenis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Vermaelen de bal. Vermaelen probeert naar een medespeler te passen. Diršliokas heeft problemen om de bal te vangen. Diršliokas draait met de bal, schiet en ... Gričiškinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Didieji Bavarai 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 33%, Didieji Bavarai 67%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Didieji Bavarai 2:0

52e minuut.
Boca geeft een hoge lob. Daar is Kuolelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca onderschept slim de pass. Diršliokas heeft problemen om de bal te vangen. Diršliokas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zadorockas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vermaelen met de inworp. Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diršliokas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lokvenc is nu in balbezit. Razmys onderschept slim de pass. Razmys met een sublieme pass. Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diršliokas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Diršliokas passt de bal in één keer door. Quaroni rent richting de bal. Quaroni passt de bal zonder na te denken. Diršliokas is nu in balbezit. Diršliokas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Didieji Bavarai 3:0

70e minuut.
De Canck geeft een hoge lob. Zurri kopt de bal weg. Klungelig pakt Razmys de bal. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Barcas is nu in balbezit. Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca probeert naar een medespeler te passen. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Didieji Bavarai 4:0

72e minuut.
Zadorockas rent richting de bal. Zadorockas passt de bal zonder na te denken. Daar is Zurri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diršliokas is nu in balbezit. Diršliokas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De Canck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Canck geeft een hoge lob. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jarūnavičius de bal onder controle te krijgen. Paal!

87e minuut.
Kuolelis heeft problemen om de bal te vangen. Diršliokas rent richting de bal. Diršliokas geeft de bal voor. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Diršliokas rent richting de bal. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Diršliokas rent richting de bal. Zurri is nu in balbezit. Zurri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 20%, Didieji Bavarai 80%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Didieji Bavarai 4:0