Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antakalnis FK Mažieji Kariai
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Starcevas is nu in balbezit. Nevėrauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Nevėrauskas probeert naar een medespeler te passen. Raumozeris rent richting de bal. Raumozeris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Staigirdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starcevas rent richting de bal. Nevėrauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Raumozeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Raumozeris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nevėrauskas is nu in balbezit. Staigirdas verovert de bal door een tackle van achteren. Staigirdas probeert naar een medespeler te passen. Špokavičius is nu in balbezit. Špokavičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antakalnis FK - Mažieji Kariai 1:0

19e minuut.
Katasonovas geeft de bal voor. Nevėrauskas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pliskevičius de bal onder controle te krijgen. Raumozeris is nu in balbezit. Raumozeris schiet op doel. Šakėnas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antakalnis FK 73%, Mažieji Kariai 27%.
Antakalnis FK - Mažieji Kariai 1:0

68e minuut.
Kulvinskis is nu in balbezit. Laoinskas onderschept slim de pass. Laoinskas speelt de bal door. Sibilkovas is nu in balbezit. Sibilkovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kiriliauskas geeft de bal voor. Inworp. Nikitinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibilkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibilkovas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nikitinas onderschept slim de pass. Nikitinas geeft de bal voor. Kulvinskis kopt de bal weg. Raumozeris rent richting de bal. Raumozeris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antakalnis FK 46%, Mažieji Kariai 54%.
Antakalnis FK - Mažieji Kariai 1:0