Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suktieji Staliai FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS`
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vermaelen zal de hoekschop nemen. Zurri is nu in balbezit. Zurri haalt uit met een fantastische trap. Jomontas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suktieji Staliai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:1

9e minuut.
Stonaitis geeft een hoge lob. Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diršliokas speelt de bal door. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suktieji Staliai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:2

15e minuut.
Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Diršliokas rent richting de bal. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri haalt uit met een fantastische trap. Jomontas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suktieji Staliai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

28e minuut.
Daar is Stonaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca met een sublieme pass. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri draait met de bal, schiet en ... Jomontas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diršliokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Diršliokas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suktieji Staliai 62%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 38%.
Suktieji Staliai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

47e minuut.
Diršliokas probeert naar een medespeler te passen. Dzekanas rent richting de bal. Diršliokas is nu in balbezit. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vermaelen geeft een lange en hoge pass. Zurri rent richting de bal. Diršliokas rent richting de bal. Diršliokas haalt uit met een fantastische trap. Rūkšnaitis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Suktieji Staliai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:4

59e minuut.
Daar is Diršliokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diršliokas passt de bal met de wreef. Zurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suktieji Staliai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5

66e minuut.
Boca met een sublieme pass. Diršliokas rent richting de bal. Diršliokas passt de bal zonder na te denken. Zurri is nu in balbezit. Zurri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Deveikis is nu in balbezit. Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Sturlis verovert de bal door een tackle van achteren. Sturlis schiet op doel. Nencioni probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suktieji Staliai 59%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 41%.
Suktieji Staliai - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5