Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schnell-Hell Lorraine Dark Side
532Bus Tactiek O-TEAM
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 69.1
formidable Schieten incredible
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Pessegueiro geeft een lange en hoge pass. Viteškić is nu in balbezit. Viteškić passt de bal in één keer door. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Solari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kufajewski neemt de hoekschop. Sowunmi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pinggera geeft een hoge lob. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński geeft een hoge lob. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Taşlı is nu in balbezit. Taşlı probeert naar een medespeler te passen. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Solari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - Dark Side 0:1

35e minuut.
Pinggera rent richting de bal. Pinggera passt de bal met de wreef. Salolahti is nu in balbezit. Salolahti geeft de bal voor. Kästli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schnell-Hell Lorraine - Dark Side 1:1

39e minuut.
Kocabaş met een sublieme pass. Motz rent richting de bal. Motz passt de bal in één keer door. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı schiet op doel. Solari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solèr heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 65%, Dark Side 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schnell-Hell Lorraine - Dark Side 1:1

54e minuut.
Kocabaş passt de bal met de wreef. Motz probeert naar een medespeler te passen. Kocabaş met een sublieme pass. Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski geeft een hoge lob. Solari bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kufajewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sowunmi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - Dark Side 1:2

57e minuut.
Bandi passt de bal zonder na te denken. Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski met een sublieme pass. Kocabaş geeft een lange en hoge pass. Sowunmi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Taşlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minh Quân. Taşlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Itkonen komt het veld opgelopen. Kocabaş wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kocabaş passt de bal met de wreef. Motz speelt de bal door. Minh Quân rent richting de bal. Taşlı onderschept slim de pass. Taşlı haalt uit met een fantastische trap. Solari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kufajewski met een sublieme pass. Motz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabaş probeert naar een medespeler te passen. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi schiet op doel. Solari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 66%, Dark Side 34%.
Schnell-Hell Lorraine - Dark Side 1:2