Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosmic Wonderers BSC Yang Toys
32x22 Tactiek No Forest 5-3-2
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
67.6 gemiddelde waardering 68.9
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Poullain rent richting de bal. Golidberg rent richting de bal. Poullain rent richting de bal. Poullain haalt uit met een fantastische trap. Reuters werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - BSC Yang Toys 0:1

13e minuut.
Fies passt de bal zonder na te denken. Golidberg rent richting de bal. Zanatelli is nu in balbezit. Golidberg onderschept slim de pass. Golidberg schiet op doel. Reuters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg verovert de bal door een tackle van achteren. Golidberg speelt de bal door. Poullain is nu in balbezit. Poullain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Frischknecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poullain verovert de bal door een tackle van achteren. Poullain draait met de bal, schiet en ... Reuters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fies neemt de hoekschop. Poullain kopt de bal weg. Reuters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zanatelli met een sublieme pass. Sandiano rent richting de bal. Sandiano met een sublieme pass. Golidberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kapa speelt de bal door. Daar is Maissen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poullain is nu in balbezit. Poullain schiet op doel. Reuters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - BSC Yang Toys 0:2

30e minuut.
Avrigeanu passt de bal in één keer door. Poullain rent richting de bal. Kapa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poullain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golidberg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Reuters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Ruppen is nu in balbezit. Ruppen probeert naar een medespeler te passen. Fies geeft de bal voor. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmic Wonderers 65%, BSC Yang Toys 35%.
Cosmic Wonderers - BSC Yang Toys 0:2

52e minuut.
Ruppen kopt de bal weg. Sandiano probeert naar een medespeler te passen. Avrigeanu speelt de bal door. Poullain is nu in balbezit. Poullain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poullain rent richting de bal. Poullain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - BSC Yang Toys 0:3

59e minuut.
Golidberg is nu in balbezit. Frischknecht is nu in balbezit. Fies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fies krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tremis verovert de bal door een tackle van achteren. Tremis geeft een lange en hoge pass. Golidberg kopt de bal weg. Poullain rent richting de bal. Poullain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kapa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pfenniger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fies schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fies naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Klungelig pakt Kapa de bal. Golidberg onderschept slim de pass. Golidberg passt de bal in één keer door. Poullain is nu in balbezit. Poullain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sandiano probeert naar een medespeler te passen. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu geeft een hoge lob. Golidberg rent richting de bal. Golidberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Avrigeanu passt de bal in één keer door. Poullain rent richting de bal. Kapa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapa krijgt een gele kaart. Poullain raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Golidberg neemt zijn aanloop. Reuters bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Avrigeanu speelt de bal door. Golidberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Spescha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Golidberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golidberg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmic Wonderers 67%, BSC Yang Toys 33%.
Cosmic Wonderers - BSC Yang Toys 0:3