Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pancho OSU Beavers
Neu2024 Tactiek 5311
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.1 gemiddelde waardering 70.8
good Schieten outstanding
very good Passen outstanding
good Verdedigen formidable


10e minuut.
Gäumann verovert de bal door een tackle van achteren. Gäumann geeft de bal voor. Cach is nu in balbezit. Cach haalt uit met een fantastische trap. Penzavalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Donati met een sublieme pass. Klungelig pakt Durisch de bal. Durisch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cach de bal. Cach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Gäumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gäumann passt de bal met de wreef. Durisch rent richting de bal. Durisch geeft de bal voor. Cach maakt een snoekduik en kopt de bal. Penzavalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gäumann passt de bal in één keer door. Donati geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez schiet op doel. Penzavalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - OSU Beavers 0:1

30e minuut.
Durisch is nu in balbezit. Durisch met een sublieme pass. Cach is nu in balbezit. Cach schiet op doel. Penzavalli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - OSU Beavers 0:2

35e minuut.
Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez rent richting de bal. Cach rent richting de bal. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Durisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gäumann speelt de bal door. Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati geeft een lange en hoge pass. Cach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati passt de bal zonder na te denken. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez schiet op doel. Penzavalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - OSU Beavers 0:3

39e minuut.
Cach kopt de bal weg. Wajerczyk is nu in balbezit. Muñoz Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Pérez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - OSU Beavers 0:4

40e minuut.
Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Cach passt de bal met de wreef. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ... Penzavalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Durisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gäumann geeft de bal voor. Cach maakt een snoekduik en kopt de bal. Penzavalli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - OSU Beavers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pancho 65%, OSU Beavers 35%.
FC Pancho - OSU Beavers 0:5

46e minuut.
Gäumann passt de bal zonder na te denken. Durisch is nu in balbezit. Durisch passt de bal met de wreef. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gäumann rent richting de bal. Gäumann speelt de bal door. Muñoz Pérez speelt de bal door. Durisch heeft problemen om de bal te vangen. Durisch geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gäumann probeert naar een medespeler te passen. Donati is nu in balbezit. Donati passt de bal zonder na te denken. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lechner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bardill. Lechner raakt geblesseerd tijdens het duel. Wajerczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lechner is nu in balbezit. Feliú tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feliú krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Trachsel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bardill geeft de bal voor. Muñoz Pérez rent richting de bal. Cach rent richting de bal. Cach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Penzavalli trapt de bal weg van het doel. Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati geeft de bal voor. Penzavalli bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Donati met een snelle inworp. Daar is Gäumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gäumann geeft een hoge lob. Muñoz Pérez krijgt zijn hoofd ertegen. Penzavalli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pancho 62%, OSU Beavers 38%.
FC Pancho - OSU Beavers 0:5