Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Yang Toys Dark Side
No Forest 5-3-2 Tactiek O-TEAM
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
69.2 gemiddelde waardering 68.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Sandiano onderschept slim de pass. Sandiano passt de bal in één keer door. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu geeft een hoge lob. Poullain springt en kopt de bal. Ceola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Çakı is nu in balbezit. Çakı met een sublieme pass. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. Ceola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Dark Side 1:0

25e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache geeft de bal voor. Taşlı rent richting de bal. Taşlı draait met de bal, schiet en ... Sorajlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSC Yang Toys - Dark Side 1:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renquin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabaş geeft de bal voor. Taşlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Sorajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu met een sublieme pass. Poullain rent richting de bal. Poullain schiet op doel. Ceola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kocabaş speelt de bal door. Renquin geeft een lange en hoge pass. Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Sorajlić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 50%, Dark Side 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Yang Toys - Dark Side 1:1

46e minuut.
Çakı kopt de bal weg. Klungelig pakt Poullain de bal. Poullain speelt de bal door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Dworzyński kopt de bal weg. Çakı kan de bal niet met de borst controleren. Çakı geeft een hoge lob. Poullain maakt een snoekduik en kopt de bal. Ceola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski geeft een hoge lob. Taşlı rent richting de bal. Taşlı haalt uit met een fantastische trap. Sorajlić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Dark Side 1:2

68e minuut.
Kocabaş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sowunmi de bal. Tremis maakt een afschuwelijke overtreding. Sowunmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocabaş wilt de vrije trap nemen. Sorajlić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Murzastek geeft de bal voor. Dworzyński kopt de bal weg. Sandiano geeft een lange en hoge pass. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. Ceola bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Tremis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremis geeft een hoge lob. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Poullain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poullain draait met de bal, schiet en ... Ceola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Surma stond buitenspel. Venzin komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sandiano speelt de bal door. Hägerbäumer met een sublieme pass. Çakı geeft een lange en hoge pass. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. Ceola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 46%, Dark Side 54%.
BSC Yang Toys - Dark Side 1:2