Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cosmic Wonderers Schnell-Hell Lorraine
32x22 Tactiek 4213komphochII
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
71 gemiddelde waardering 65.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen very good


12e minuut.
Pinggera is nu in balbezit. Pinggera geeft een hoge lob. Sforza kopt de bal weg. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli schiet op doel. Reuters bokst de bal weg. Sforza rent richting de bal. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - Schnell-Hell Lorraine 0:1

18e minuut.
Sforza is nu in balbezit. Sforza probeert naar een medespeler te passen. Salolahti geeft een lange en hoge pass. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli draait met de bal, schiet en ... Reuters bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Thuận met een snelle inworp. Pinggera probeert naar een medespeler te passen. Salolahti geeft een lange en hoge pass. Sforza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Reuters rent richting de bal. Peixoto controleert de bal met de borst. Peixoto geeft een lange en hoge pass. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Rotaru met de inworp. Ruppen met een sublieme pass. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Reuters krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cosmic Wonderers - Schnell-Hell Lorraine 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmic Wonderers 53%, Schnell-Hell Lorraine 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cosmic Wonderers - Schnell-Hell Lorraine 1:1

47e minuut.
Peixoto rent richting de bal. Peixoto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Läderach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lovric geeft een lange en hoge pass. Solari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Pessegueiro geeft een hoge lob. Inworp. Läderach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reuters bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuters draait met de bal, schiet en ... Solari bokst de bal weg. Solèr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cosmic Wonderers - Schnell-Hell Lorraine 2:1

57e minuut.
Rotaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zanatelli komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Pinggera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinggera passt de bal met de wreef. Salolahti probeert naar een medespeler te passen. Sforza rent richting de bal. Sforza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zanatelli met een sublieme pass. Ruppen is nu in balbezit. Ruppen met een sublieme pass. Klungelig pakt Pfenniger de bal. Pfenniger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Lovric probeert naar een medespeler te passen. Läderach rent richting de bal. Läderach passt de bal zonder na te denken. Reuters is nu in balbezit. Reuters schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sforza stond buitenspel. Som komt het veld opgelopen. Itkonen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Läderach met een sublieme pass. Reuters is nu in balbezit. Reuters passt de bal in één keer door. Pfenniger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfenniger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Solèr kopt de bal weg. Salolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolahti passt de bal met de wreef. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Solèr probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salolahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salolahti met een sublieme pass. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. Reuters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cosmic Wonderers 45%, Schnell-Hell Lorraine 55%.
Cosmic Wonderers - Schnell-Hell Lorraine 2:1