Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers CHROBRY_1946
Hergiswil Tactiek S-FL-R
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
69.2 gemiddelde waardering 72.2
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gäumann met een sublieme pass. Durisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Durisch geeft de bal voor. Diğmat bokst de bal weg.

10e minuut.
Gäumann met de inworp. Durisch is nu in balbezit. Durisch geeft een hoge lob. Medeiros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cach krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Medeiros passt de bal zonder na te denken. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Šušnjić met een sublieme pass. Von Gunten rent richting de bal. Von Gunten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Toomingas passt de bal in één keer door. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski speelt de bal door. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Von Siebenthal rent richting de bal. Feliú onderschept slim de pass. Feliú passt de bal zonder na te denken. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski haalt uit met een fantastische trap. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Toomingas probeert naar een medespeler te passen. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Báló verovert de bal door een tackle van achteren. Báló geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Durisch kopt de bal weg. Klungelig pakt Cach de bal. Báló rent richting de bal. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Medeiros geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 59%, CHROBRY_1946 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSU Beavers - CHROBRY_1946 0:0

46e minuut.
Spinatsch komt het veld opgelopen. Clown komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Modzelewski speelt de bal door. Spinatsch rent richting de bal. Gaev begaat een overtreding. Gaev krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gaev geeft een hoge lob. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Filli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Modzelewski de bal. Modzelewski geeft een hoge lob. Daar is Feliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clown is nu in balbezit. Clown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - CHROBRY_1946 0:1

65e minuut.
Filli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cocchi komt het veld opgelopen. Medeiros neemt vlug de vrije trap. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft een hoge lob. Clown springt en kopt de bal. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Toomingas geeft een lange en hoge pass. Modzelewski kopt de bal weg. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown is nu in balbezit. Clown schiet op doel. Dorko bokst de bal weg.

76e minuut.
Medeiros kopt de bal weg. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski passt de bal in één keer door. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bărnuţiu met een sublieme pass. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski passt de bal in één keer door. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Toomingas passt de bal in één keer door. Šušnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šušnjić probeert naar een medespeler te passen. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dorko trapt de bal weg van het doel. Šušnjić kopt de bal weg. Salomon heeft problemen om de bal te vangen. Clown rent richting de bal. Clown schiet op doel. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is bin Ashaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filli rent richting de bal. Cach is nu in balbezit. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli schiet op doel. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 62%, CHROBRY_1946 38%.
OSU Beavers - CHROBRY_1946 0:1