Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boillat`s VfB Landschlacht `07
5212 Tactiek 3st
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
72.5 gemiddelde waardering 71.3
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Japón onderschept slim de pass. Patrikyan onderschept slim de pass. Özmutlu is nu in balbezit. Patrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Patrikyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Wicul is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cosma neemt de hoekschop. Patrikyan springt en kopt de bal. Ćmikiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - VfB Landschlacht `07 1:0

16e minuut.
Özmutlu geeft de bal voor. Riedli kopt de bal weg. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boillat`s - VfB Landschlacht `07 1:1

24e minuut.
Ćmikiewicz speelt de bal door. Dällenbach kopt de bal weg. Contrada rent richting de bal. Riedli verovert de bal door een tackle van achteren. Riedli draait met de bal, schiet en ... Lecat bokst de bal weg. Ganês rent richting de bal. Ganês draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - VfB Landschlacht `07 1:2

29e minuut.
Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul is nu in balbezit. Kačera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kačera krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Wicul speelt de bal door. Biron met een sublieme pass. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli haalt uit met een fantastische trap. Lecat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 39%, VfB Landschlacht `07 61%.
Boillat`s - VfB Landschlacht `07 1:2

48e minuut.
Lustü verovert de bal door een tackle van achteren. Biron bereikt de bal nog maar net als eerste. Biron met een sublieme pass. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedli haalt uit met een fantastische trap. Lecat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cosma rent richting de bal. Wicul is nu in balbezit. Wicul probeert naar een medespeler te passen. Pierron is nu in balbezit. Pierron draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boillat`s - VfB Landschlacht `07 2:2

54e minuut.
Wicul met een sublieme pass. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma geeft een lange en hoge pass. Pierron springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Matos kopt de bal weg. Cosma probeert naar een medespeler te passen. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul geeft de bal voor. Patrikyan krijgt zijn hoofd ertegen. Ćmikiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mardegan met een sublieme pass. Matos speelt de bal door. Wicul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wicul geeft een lange en hoge pass. Patrikyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ulacia probeert naar een medespeler te passen. Matos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cosma probeert naar een medespeler te passen. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kačera speelt de bal door. Daar is Mardegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Matos passt de bal in één keer door. Cosma speelt de bal door. Wicul is nu in balbezit. Wicul geeft een lange en hoge pass. Pierron krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 37%, VfB Landschlacht `07 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boillat`s - VfB Landschlacht `07 2:2