Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:08
  • Competitiewedstrijd: Nationalliga A
  • Stadion: Right now
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23945
Drifting Clouds FCSG 2008
2024-5212 Tactiek 5-3-2-SG-Zent-L
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
75.6 gemiddelde waardering 68.8
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Yépez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yépez passt de bal met de wreef. Kuys rent richting de bal. Kuys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fredholm probeert de bal met de borst te controleren. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peraza. Peraza krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sauber probeert naar een medespeler te passen. Cioară rent richting de bal. Cioară speelt de bal door. Ekelund is nu in balbezit. Ekelund draait met de bal, schiet en ... Oyuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kappeler heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - FCSG 2008 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 44%, FCSG 2008 56%.
Drifting Clouds - FCSG 2008 1:0

46e minuut.
Christen komt het veld opgelopen. Niciński komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Niciński is nu in balbezit. Niciński draait met de bal, schiet en ... Oyuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Salsicha passt de bal met de wreef. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioară geeft een lange en hoge pass. Salsicha krijgt zijn hoofd ertegen. Oyuela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - FCSG 2008 2:0

68e minuut.
Cioară met een snelle inworp. Sauber geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dumbrell de bal. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - FCSG 2008 3:0

75e minuut.
Yépez passt de bal in één keer door. Sauber probeert naar een medespeler te passen. Cioară is nu in balbezit. Cioară geeft een hoge lob. Salsicha krijgt zijn hoofd ertegen. Oyuela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dumbrell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oyuela de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Fajardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiddink geeft de bal voor. Christen springt en kopt de bal. Leuenberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - FCSG 2008 3:1

80e minuut.
Sauber passt de bal zonder na te denken. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang passt de bal in één keer door. Niciński is nu in balbezit. Niciński draait met de bal, schiet en ... Oyuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
de São Paulo kopt de bal weg. Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiddink geeft de bal voor. Kuys rent richting de bal. Kuys draait met de bal, schiet en ... Leuenberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Christen rent richting de bal. Christen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - FCSG 2008 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 41%, FCSG 2008 59%.
Drifting Clouds - FCSG 2008 3:2