Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schnell-Hell Lorraine BSC Yang Toys
532Bus Tactiek No Forest 5-3-2
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 71.7
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Fies passt de bal zonder na te denken. Golidberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngọc Thuận. Ngọc Thuận krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Poullain kopt de bal weg. Golidberg rent richting de bal. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg verovert de bal door een tackle van achteren. Golidberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - BSC Yang Toys 0:1

15e minuut.
Sandiano is nu in balbezit. Sandiano speelt de bal door. Poullain is nu in balbezit. Poullain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pinggera probeert naar een medespeler te passen. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandiano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sandiano krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sandiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandiano met een sublieme pass. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Poullain is nu in balbezit. Poullain draait met de bal, schiet en ... Solari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Fies met een sublieme pass. Sandiano is nu in balbezit. Sandiano passt de bal met de wreef. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Viktor verovert de bal door een tackle van achteren. Viktor passt de bal in één keer door. Fies met een sublieme pass. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - BSC Yang Toys 0:2

33e minuut.
Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu probeert naar een medespeler te passen. Golidberg rent richting de bal. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Fies is nu in balbezit. Fies passt de bal zonder na te denken. Golidberg is nu in balbezit. Golidberg schiet op doel. Solari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - BSC Yang Toys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 68%, BSC Yang Toys 32%.
Schnell-Hell Lorraine - BSC Yang Toys 0:3

58e minuut.
Poullain heeft problemen om de bal te vangen. Minh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain onderschept slim de pass. Poullain draait met de bal, schiet en ... Solari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - BSC Yang Toys 0:4

59e minuut.
Sandiano kopt de bal weg. Golidberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Golidberg geeft de bal voor. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Itkonen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Golidberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Surma komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Surma passt de bal zonder na te denken. Poullain rent richting de bal. Pessegueiro is nu in balbezit. Poullain onderschept slim de pass. Poullain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Poullain passt de bal met de wreef. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Surma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - BSC Yang Toys 0:5

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Tremis de bal onder controle te krijgen. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu passt de bal in één keer door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma schiet op doel. Solari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tremis rent richting de bal. Tremis passt de bal met de wreef. Sandiano speelt de bal door. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 65%, BSC Yang Toys 35%.
Schnell-Hell Lorraine - BSC Yang Toys 0:5