Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:03
  • Competitiewedstrijd: Nationalliga A
  • Stadion: Right now
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 46732
Drifting Clouds Howling wolves
2024-ultra Tactiek EmreCan
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
48.5 gemiddelde waardering 67.7
adequate Schieten incredible
solid Passen outstanding
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Suesca is nu in balbezit. Ştefan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suesca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erpen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:1

6e minuut.
Hamilton speelt de bal door. Schleck geeft een lange en hoge pass. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Weinberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:2

8e minuut.
Hamilton onderschept slim de pass. Hamilton speelt de bal door. Marins probeert naar een medespeler te passen. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Thiên Phú rent richting de bal. Schleck verovert de bal door een tackle van achteren. Schleck geeft de bal voor. Erpen probeert de bal met de borst te controleren. Erpen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Duque is nu in balbezit. Duque geeft de bal voor. Daar is Fernández Borbalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Weinberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Suesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:3

15e minuut.
Gilardi probeert naar een medespeler te passen. Salsicha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobronya. Dobronya krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Fernández Borbalán heeft problemen om de bal te vangen. Suesca is nu in balbezit. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Finamore is nu in balbezit. Finamore passt de bal met de wreef. Daar is Frischknecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobronya rent richting de bal. Dobronya draait met de bal, schiet en ... Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suesca is nu in balbezit. Suesca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Marins geeft de bal voor. Fernández Borbalán kopt de bal weg. Thiên Phú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suesca rent richting de bal. Suesca schiet op doel. Weinberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Marins met een sublieme pass. Daar is Schleck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schleck geeft een lange en hoge pass. Dobronya rent richting de bal. Dobronya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:4

27e minuut.
Erpen is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duque zal de hoekschop nemen. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Weinberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:5

29e minuut.
Schleck geeft een hoge lob. Dobronya kopt de bal weg. Daar is Vercruysse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Arenas geeft een lange en hoge pass. Suesca kopt de bal weg. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Marins rent richting de bal. Finamore begaat een overtreding. Marins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marins zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ştefan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suesca rent richting de bal. Suesca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Ştefan de bal. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ştefan ... Strafschop! Suesca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suesca neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Duque neemt de hoekschop. Finamore kopt de bal weg. Marins probeert naar een medespeler te passen. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:6

36e minuut.
Hamilton neemt vlug de vrije trap. Daar is Vercruysse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:7

45e minuut.
Dobronya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arsenescu. Dobronya raakt geblesseerd tijdens het duel. Descloux komt het veld opgelopen. Dobronya wilt de vrije trap nemen. Weinberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 83%, Howling wolves 17%.
Drifting Clouds - Howling wolves 0:7

47e minuut.
Marins neemt de hoekschop. Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Descloux probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marins neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suesca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Duque onderschept slim de pass. Duque passt de bal zonder na te denken. Suesca is nu in balbezit. Suesca schiet op doel. Weinberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:8

52e minuut.
Marins probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duque de bal. Duque speelt de bal door. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Weinberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suesca is nu in balbezit. Suesca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vercruysse geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duque met de inworp. Marins geeft een lange en hoge pass. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque met een sublieme pass. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ştefan heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Borbalán rent richting de bal. Erpen verovert de bal door een tackle van achteren. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:9

60e minuut.
Schlittler komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Schlittler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duque is nu in balbezit. Duque geeft een lange en hoge pass. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Duque is nu in balbezit. Duque geeft een hoge lob. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:10

67e minuut.
Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca passt de bal met de wreef. Arsenescu kan de bal niet met de borst controleren. Suesca is nu in balbezit. Suesca draait met de bal, schiet en ... Weinberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque geeft een lange en hoge pass. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca is nu in balbezit. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Weinberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Schlittler probeert naar een medespeler te passen. Erpen is nu in balbezit. Arsenescu is nu in balbezit. Erpen verovert de bal door een tackle van achteren. Erpen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Suesca de bal. Suesca passt de bal zonder na te denken. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. Weinberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Erpen rent richting de bal. Erpen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vercruysse de bal. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Thiên Phú geeft de bal voor. Arenas onderschept slim de pass. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque geeft een lange en hoge pass. Suesca springt en kopt de bal. Weinberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ştefan controleert de bal met de borst. Dobronya rent richting de bal. Dobronya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drifting Clouds - Howling wolves 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drifting Clouds 79%, Howling wolves 21%.
Drifting Clouds - Howling wolves 0:11