Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boillat`s OSU Beavers
532 Tactiek 5311
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
54.6 gemiddelde waardering 68.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
goed Verdedigen formidabel


9e minuut.
Daar is Gajowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajowiak geeft de bal voor. Cach rent richting de bal. Cach schiet op doel. Lecat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dorko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cocchi kopt de bal weg. Toro heeft problemen om de bal te vangen. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Berrío is nu in balbezit. Gäumann onderschept slim de pass. Gäumann met een sublieme pass. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cocchi heeft problemen om de bal te vangen. Cocchi geeft een hoge lob. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach haalt uit met een fantastische trap. Lecat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filli is nu in balbezit. Filli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati geeft de bal voor. Filli kopt de bal weg. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ... Lecat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Filli geeft de bal voor. Lecat probeert naar een medespeler te passen. Gäumann kopt de bal weg. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - OSU Beavers 0:1

23e minuut.
Hrůza is nu in balbezit. Hrůza geeft een lange en hoge pass. Cach rent richting de bal. Cach draait met de bal, schiet en ... Lecat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - OSU Beavers 0:2

26e minuut.
Dorko trapt de bal weg van het doel. Gäumann kopt de bal weg. Filli rent richting de bal. Filli draait met de bal, schiet en ... Lecat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gäumann rent richting de bal. Gäumann passt de bal zonder na te denken. Donati rent richting de bal. Filli rent richting de bal. Filli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli rent richting de bal. Cach is nu in balbezit. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli draait met de bal, schiet en ... Lecat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - OSU Beavers 0:3

41e minuut.
Daar is Donati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donati passt de bal zonder na te denken. Filli rent richting de bal. Filli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - OSU Beavers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 45%, OSU Beavers 55%.
Boillat`s - OSU Beavers 0:4

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contrada komt het veld opgelopen. Pierron komt het veld opgelopen. Contrada verovert de bal door een tackle van achteren. Gäumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro begaat een overtreding. Toro krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Hrůza geeft een hoge lob. Cocchi rent richting de bal. Cocchi probeert naar een medespeler te passen. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Strzyga rent richting de bal. Strzyga passt de bal in één keer door. Cocchi rent richting de bal. Cocchi draait met de bal, schiet en ... Lecat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill geeft een hoge lob. Cocchi rent richting de bal. Cocchi geeft een lange en hoge pass. Filli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 45%, OSU Beavers 55%.
Boillat`s - OSU Beavers 0:4