Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Dark Side
S-FL-R Tactiek O-TEAM
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
67.1 gemiddelde waardering 68.2
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medeiros komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Klungelig pakt Bandi de bal. Bandi speelt de bal door. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu geeft de bal voor. Sowunmi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Duțulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kufajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufajewski passt de bal in één keer door. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı haalt uit met een fantastische trap. Diğmat bokst de bal weg.

18e minuut.
Renquin geeft de bal voor. Taşlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Báló de bal. Sowunmi verovert de bal door een tackle van achteren. Sowunmi schiet op doel. Diğmat bokst de bal weg.

21e minuut.
Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lauterburg de bal. Lauterburg probeert naar een medespeler te passen. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Renquin heeft problemen om de bal te vangen. Renquin met een sublieme pass. Kufajewski probeert naar een medespeler te passen. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Renquin probeert naar een medespeler te passen. Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı onderschept slim de pass. Taşlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bărnuţiu passt de bal met de wreef. Modzelewski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Modzelewski neemt de hoekschop. Laportosa probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Duțulescu passt de bal zonder na te denken. Kufajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufajewski passt de bal in één keer door. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 53%, Dark Side 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Dark Side 0:0

46e minuut.
Spinatsch komt het veld opgelopen. Regoje komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Morrison geeft de bal voor. Daar is Sowunmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... Diğmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dark Side 0:1

52e minuut.
Lauterburg probeert naar een medespeler te passen. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje haalt uit met een fantastische trap. Ceola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - Dark Side 1:1

54e minuut.
Taşlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı geeft de bal voor. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dark Side 1:2

65e minuut.
Regoje is nu in balbezit. Regoje probeert naar een medespeler te passen. Medeiros rent richting de bal. Medeiros geeft een lange en hoge pass. Spinatsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kufajewski passt de bal zonder na te denken. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu passt de bal met de wreef. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Renquin probeert naar een medespeler te passen. Kufajewski is nu in balbezit. Kufajewski passt de bal met de wreef. Taşlı rent richting de bal. Taşlı haalt uit met een fantastische trap. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dworzyński kopt de bal weg. Bărnuţiu speelt de bal door. Kufajewski met een sublieme pass. Sowunmi heeft problemen om de bal te vangen. Sowunmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hägerbäumer geeft de bal voor. Toomingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı verovert de bal door een tackle van achteren. Taşlı draait met de bal, schiet en ... Diğmat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Dark Side 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 48%, Dark Side 52%.
CHROBRY_1946 - Dark Side 1:3