Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pancho Schnell-Hell Lorraine
Neu2024 Tactiek 4213komphochII
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
69.3 gemiddelde waardering 65.3
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Ngọc Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre onderschept slim de pass. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre onderschept slim de pass. Thurre draait met de bal, schiet en ... Solari bokst de bal weg. Lechner rent richting de bal. Lechner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Schnell-Hell Lorraine 1:0

12e minuut.
Passani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Thurre de bal onder controle te krijgen. Kleiner rent richting de bal. Lechner verovert de bal door een tackle van achteren. Lechner schiet op doel. Solari bokst de bal weg.

16e minuut.
Thurre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ngọc Thuận de bal onder controle te krijgen. Wiankowski speelt de bal door. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Itkonen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Michnik neemt vlug de vrije trap. Lechner kopt de bal weg. Thurre rent richting de bal. Thurre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gillet is nu in balbezit. Gillet geeft een hoge lob. Itkonen kopt de bal weg. Kästli is nu in balbezit. Kästli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pancho - Schnell-Hell Lorraine 1:1

40e minuut.
Morisod passt de bal zonder na te denken. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi geeft een lange en hoge pass. Lechner maakt een snoekduik en kopt de bal. Solari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Schnell-Hell Lorraine 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pancho 32%, Schnell-Hell Lorraine 68%.
FC Pancho - Schnell-Hell Lorraine 2:1

61e minuut.
Itkonen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Som komt het veld opgelopen. Sforza komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Thurre haalt uit met een fantastische trap. Solari probeert naar een medespeler te passen. Michnik kopt de bal weg. Hetényi heeft problemen om de bal te vangen. Hetényi geeft de bal voor. Solari bokst de bal weg. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pancho - Schnell-Hell Lorraine 3:1

72e minuut.
Wiankowski met een sublieme pass. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal zonder na te denken. Thurre rent richting de bal. Thurre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pancho 41%, Schnell-Hell Lorraine 59%.
FC Pancho - Schnell-Hell Lorraine 3:1