Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Yang Toys VfB Landschlacht `07
No Forest 5-3-2 Tactiek 3st
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
69.5 gemiddelde waardering 70.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Sorajlić geeft een hoge lob. Vîscu rent richting de bal. Vîscu geeft een lange en hoge pass. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Avrigeanu passt de bal met de wreef. Poullain is nu in balbezit. Avrigeanu is nu in balbezit. Poullain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poullain haalt uit met een fantastische trap. Ćmikiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Buitenspel voor Surma. Goede buitenspelval van de verdediging. Özmutlu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Rzepa de bal. Ganês is nu in balbezit. Ganês haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Mardegan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biron rent richting de bal. Biron geeft een lange en hoge pass. Riedli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sandiano controleert de bal met de borst. Sandiano met een sublieme pass. Avrigeanu speelt de bal door. Poullain is nu in balbezit. Poullain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - VfB Landschlacht `07 1:0

44e minuut.
Ganês is nu in balbezit. Riedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganês is nu in balbezit. Ganês schiet op doel. Sorajlić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSC Yang Toys - VfB Landschlacht `07 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 54%, VfB Landschlacht `07 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Yang Toys - VfB Landschlacht `07 1:1

55e minuut.
Tremis geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Surma stond buitenspel. Özmutlu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dällenbach kopt de bal weg. Riedli is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ganês maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

62e minuut.
Klungelig pakt Avrigeanu de bal. Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Kačera is nu in balbezit. Poullain verovert de bal door een tackle van achteren. Poullain schiet op doel. Ćmikiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Inworp. Kilkus komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kilkus rent richting de bal. Kilkus probeert naar een medespeler te passen. Fies is nu in balbezit. Fies geeft de bal voor. Poullain krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Ćmikiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Murzastek speelt de bal door. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu passt de bal met de wreef. Poullain rent richting de bal. Poullain draait met de bal, schiet en ... Ćmikiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 43%, VfB Landschlacht `07 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Yang Toys - VfB Landschlacht `07 1:1