Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 VfB Landschlacht `07
S-FL-R Tactiek 2stflx
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 6
68 gemiddelde waardering 71.3
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Ganês passt de bal zonder na te denken. Tere is nu in balbezit. Tere geeft een lange en hoge pass. Dällenbach krijgt zijn hoofd ertegen. Rentsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - VfB Landschlacht `07 0:1

5e minuut.
Mardegan passt de bal in één keer door. Kačera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toomingas. Toomingas krijgt een gele kaart. Kačera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mardegan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kačera rent richting de bal. Kačera geeft de bal voor. Ganês maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Modzelewski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modzelewski met de inworp. Laportosa heeft problemen om de bal te vangen. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Šušnjić passt de bal zonder na te denken. Bărnuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărnuţiu passt de bal met de wreef. Lauterburg rent richting de bal. Lauterburg schiet op doel. Ćmikiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Japón bereikt de bal nog maar net als eerste. Japón geeft een lange en hoge pass. Modzelewski geeft een hoge lob. Laportosa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kačera speelt de bal door. Daar is Dällenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dällenbach haalt uit met een fantastische trap. Báló probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bărnuţiu speelt de bal door. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa draait met de bal, schiet en ... Ćmikiewicz bokst de bal weg.

31e minuut.
Laportosa verovert de bal door een tackle van achteren. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski passt de bal met de wreef. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa schiet op doel. Ćmikiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Šušnjić met een sublieme pass. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vîscu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Lustü met een sublieme pass. Kačera is nu in balbezit. Kačera probeert naar een medespeler te passen. Dällenbach rent richting de bal. Dällenbach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü geeft een hoge lob. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - VfB Landschlacht `07 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 37%, VfB Landschlacht `07 63%.
CHROBRY_1946 - VfB Landschlacht `07 0:2

46e minuut.
Pitzalis komt het veld opgelopen. Clown komt het veld opgelopen. Spinatsch komt het veld opgelopen. Diğmat komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Šušnjić met een sublieme pass. Klungelig pakt Pitzalis de bal. Pitzalis met een sublieme pass. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Bărnuţiu passt de bal in één keer door. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis passt de bal in één keer door. Clown is nu in balbezit. Clown draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bărnuţiu met een sublieme pass. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis passt de bal met de wreef. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown schiet op doel. Ćmikiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Šušnjić passt de bal met de wreef. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. Ćmikiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - VfB Landschlacht `07 1:2

70e minuut.
Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski passt de bal met de wreef. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lustü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitzalis geeft een lange en hoge pass. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. Ćmikiewicz bokst de bal weg.

74e minuut.
Medeiros probeert de bal aan de voet te houden. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačera geeft een hoge lob. Dällenbach maakt een snoekduik en kopt de bal. Diğmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - VfB Landschlacht `07 1:3

76e minuut.
Tere met een sublieme pass. Kačera bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Medeiros krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Özmutlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Modzelewski met de inworp. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Modzelewski met de inworp. Šušnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šušnjić passt de bal zonder na te denken. Pitzalis is nu in balbezit. Pitzalis haalt uit met een fantastische trap. Ćmikiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spinatsch rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - VfB Landschlacht `07 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 41%, VfB Landschlacht `07 59%.
CHROBRY_1946 - VfB Landschlacht `07 2:3