Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schnell-Hell Lorraine OSU Beavers
4213komphochII Tactiek 5311
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
64.9 gemiddelde waardering 64.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Klungelig pakt Som de bal. Som passt de bal in één keer door. Kästli heeft problemen om de bal te vangen. Kästli schiet op doel. Gaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Stute rent richting de bal. Stute geeft de bal voor. Durisch kopt de bal weg. Cach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Salolahti probeert naar een medespeler te passen. Som is nu in balbezit. Som passt de bal met de wreef. Kästli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kästli draait met de bal, schiet en ... Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rucli speelt de bal door. Itkonen rent richting de bal. Salomon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salomon krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Durisch speelt de bal door. Cach rent richting de bal. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez schiet op doel. Solari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - OSU Beavers 0:1

41e minuut.
Klungelig pakt Durisch de bal. Durisch geeft een lange en hoge pass. Solèr controleert de bal met de borst. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 54%, OSU Beavers 46%.
Schnell-Hell Lorraine - OSU Beavers 0:1

47e minuut.
Durisch is nu in balbezit. Durisch passt de bal met de wreef. Minh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Cach verovert de bal door een tackle van achteren. Cach haalt uit met een fantastische trap. Solari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Salomon passt de bal zonder na te denken. Durisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Durisch met een sublieme pass. Cach rent richting de bal. Cach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Muñoz Pérez probeert de bal met de borst te controleren. Solèr rent richting de bal. Muñoz Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solèr wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Durisch passt de bal zonder na te denken. Cach is nu in balbezit. Rucli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rucli krijgt een gele kaart. Cach raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cach kan niet meer verder spelen. Filli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Itkonen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sforza komt het veld opgelopen. Paganini komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Durisch rent richting de bal. Durisch met een sublieme pass. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap. Solari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Durisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montandon is nu in balbezit. Montandon geeft een hoge lob. Filli krijgt zijn hoofd ertegen. Solari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Salolahti met een sublieme pass. Paganini is nu in balbezit. Gajowiak begaat een overtreding. Gajowiak krijgt een gele kaart. Paganini raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Salolahti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gajowiak kan de bal niet met de borst controleren. Paganini probeert naar een medespeler te passen. Salolahti speelt de bal door. Sforza is nu in balbezit. Sforza draait met de bal, schiet en ... Dorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salolahti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sforza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 50%, OSU Beavers 50%.
Schnell-Hell Lorraine - OSU Beavers 0:1