Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers Dark Side
Hergiswil Tactiek O-TEAM
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
56.3 gemiddelde waardering 67.5
good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


14e minuut.
Turpin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawkmoon rent richting de bal. Bandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandi geeft een hoge lob. Sowunmi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duțulescu neemt de hoekschop. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Giudici bokst de bal weg.

17e minuut.
Bardill geeft de bal voor. Inworp. Kufajewski met de inworp. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kufajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufajewski passt de bal zonder na te denken. Taşlı rent richting de bal. Taşlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Dark Side 0:1

43e minuut.
Bandi speelt de bal door. Kufajewski rent richting de bal. Kufajewski speelt de bal door. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı schiet op doel. Giudici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 56%, Dark Side 44%.
OSU Beavers - Dark Side 0:1

47e minuut.
Hawkmoon rent richting de bal. Hawkmoon passt de bal in één keer door. Stupf rent richting de bal. Stupf geeft een hoge lob. Pedrun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Salomon passt de bal zonder na te denken. Daar is Bardill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Dark Side 0:2

60e minuut.
Kocabaş speelt de bal door. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu speelt de bal door. Sowunmi heeft problemen om de bal te vangen. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grogg kopt de bal weg. Daar is Ponamaryov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponamaryov geeft een hoge lob. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... Giudici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taşlı rent richting de bal. Giudici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pedrun kopt de bal weg. Stupf rent richting de bal. Stupf passt de bal met de wreef. Pedrun rent richting de bal. Pedrun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bardill onderschept slim de pass. Bardill geeft de bal voor. Ponamaryov geeft een lange en hoge pass. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duțulescu neemt de hoekschop. Sowunmi krijgt zijn hoofd ertegen. Giudici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hägerbäumer onderschept slim de pass. Hägerbäumer geeft een lange en hoge pass. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kocabaş rent richting de bal. Kocabaş passt de bal in één keer door. Daar is Sowunmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowunmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Dark Side 0:3

87e minuut.
Klungelig pakt Salomon de bal. Kocabaş rent richting de bal. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Dark Side 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 58%, Dark Side 42%.
OSU Beavers - Dark Side 0:4