Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boillat`s CHROBRY_1946
442h2 Tactiek 532-3
42% Balbezit 58%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
60.5 gemiddelde waardering 70.6
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen incredible


5e minuut.
Berrío passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Odloudil de bal. Odloudil passt de bal in één keer door. Pierron rent richting de bal. Pierron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros rent richting de bal. Medeiros geeft de bal voor. Röthlisberger is nu in balbezit. Röthlisberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomingas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomingas geeft een lange en hoge pass. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Odloudil rent richting de bal. Predoiu rent richting de bal. Odloudil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predoiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Báló met een sublieme pass. Predoiu probeert naar een medespeler te passen. Šušnjić met een sublieme pass. Von Siebenthal is nu in balbezit. Von Siebenthal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Odloudil is nu in balbezit. Odloudil speelt de bal door. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 1:0

45e minuut.
Inworp. Aplanalp komt het veld opgelopen. Strzyga komt het veld opgelopen. Patrikyan komt het veld opgelopen. Gastón komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Łopaciuk speelt de bal door. Berrío is nu in balbezit. Berrío passt de bal met de wreef. Pierron rent richting de bal. Pierron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 49%, CHROBRY_1946 51%.
Boillat`s - CHROBRY_1946 1:0

46e minuut.
Clown komt het veld opgelopen. Spinatsch komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Báló onderschept slim de pass. Báló geeft een lange en hoge pass. Florek probeert de bal met de borst te controleren. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... Lecat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Aplanalp geeft de bal voor. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison geeft een hoge lob. Clown rent richting de bal. Clown schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Clown is nu in balbezit. Clown geeft een lange en hoge pass. Florek rent richting de bal. Spinatsch onderschept slim de pass. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Janovič rent richting de bal. Berrío geeft een lange en hoge pass. Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan schiet op doel. Diğmat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 2:0

62e minuut.
Šušnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šušnjić geeft een lange en hoge pass. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Spinatsch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 2:1

64e minuut.
bin Ashaari probeert naar een medespeler te passen. Morrison geeft een lange en hoge pass. Spinatsch is nu in balbezit. Clown rent richting de bal. Clown schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boillat`s - CHROBRY_1946 2:2

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauterburg komt het veld opgelopen.

80e minuut.
bin Ashaari kopt de bal weg. Medeiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros geeft een lange en hoge pass. Spinatsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 2:3

82e minuut.
Modzelewski onderschept slim de pass. Modzelewski passt de bal met de wreef. Clown rent richting de bal. Clown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 2:4

86e minuut.
Báló geeft een lange en hoge pass. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spinatsch rent richting de bal. Clown is nu in balbezit. Clown draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boillat`s - CHROBRY_1946 2:5

88e minuut.
Modzelewski speelt de bal door. Clown is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzyga. Strzyga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boillat`s 47%, CHROBRY_1946 53%.
Boillat`s - CHROBRY_1946 2:5