Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Hopfen FC Ruppen
miau Tactiek Snow230215
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
65.7 gemiddelde waardering 65.4
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
briljant Verdedigen formidabel


2e minuut.
Cecić verovert de bal door een tackle van achteren. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś met een sublieme pass. Volmerson probeert naar een medespeler te passen. Viletta geeft een hoge lob. Escher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roy krijgt zijn hoofd ertegen. Escher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 0:1

5e minuut.
Spielmann geeft de bal voor. Nadal probeert naar een medespeler te passen. Barum is nu in balbezit. Barum geeft de bal voor. Roland springt en kopt de bal. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roland is nu in balbezit. Roland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Barum passt de bal met de wreef. Viletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák verovert de bal door een tackle van achteren. Hornyák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 1:1

8e minuut.
Dagerlund passt de bal met de wreef. Roy is nu in balbezit. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Spielmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland verovert de bal door een tackle van achteren. Roland haalt uit met een fantastische trap. Salm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Đình Dương onderschept slim de pass. Volmerson is nu in balbezit. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund draait met de bal, schiet en ... Escher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 1:2

28e minuut.
Viletta speelt de bal door. Duraku speelt de bal door. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 1:3

31e minuut.
Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák onderschept slim de pass. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Duraku rent richting de bal. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal passt de bal met de wreef. Roland rent richting de bal. Roland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 28%, FC Ruppen 72%.
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 2:3

48e minuut.
Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund probeert naar een medespeler te passen. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. Escher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 2:4

61e minuut.
Delceppo met een sublieme pass. Hornyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornyák passt de bal in één keer door. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Delceppo met een sublieme pass. Hornyák is nu in balbezit. Hornyák passt de bal in één keer door. Rum is nu in balbezit. Rum haalt uit met een fantastische trap. Salm bokst de bal weg.

63e minuut.
Delceppo is nu in balbezit. Delceppo met een sublieme pass. Gnägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland onderschept slim de pass. Roland schiet op doel. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Volmerson de bal onder controle te krijgen. Gnägi is nu in balbezit. Roland verovert de bal door een tackle van achteren. Roland draait met de bal, schiet en ... Salm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 3:4

72e minuut.
Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Winzenried de bal. Rum is nu in balbezit. Rum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hornyák geeft een hoge lob. Winzenried bereikt de bal nog maar net als eerste. Rum maakt een afschuwelijke overtreding. Rum krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Delceppo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viletta probeert naar een medespeler te passen. Nadal probeert naar een medespeler te passen. Roland rent richting de bal. Roland schiet op doel. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Viletta is nu in balbezit. Hornyák onderschept slim de pass. Hornyák probeert naar een medespeler te passen. Roland rent richting de bal. Roland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Hopfen 27%, FC Ruppen 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Hopfen - FC Ruppen 4:4