Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jPistons AFC Mustangs
guardiola Tactiek 5-2-3
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
56.1 gemiddelde waardering 47.1
formidable Schieten adequate
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Gočál met een sublieme pass. Truszczyński speelt de bal door. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Viljaranta geeft de bal voor. Belbajid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - AFC Mustangs 1:0

9e minuut.
Gočál geeft een hoge lob. Turchi kopt de bal weg. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi onderschept slim de pass. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Manović geeft een lange en hoge pass. Viljaranta met een sublieme pass. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - AFC Mustangs 2:0

19e minuut.
Fekos rent richting de bal. Fekos passt de bal in één keer door. Fisher heeft problemen om de bal te vangen. Bruschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bruschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Simonović rent richting de bal. Viljaranta verovert de bal door een tackle van achteren. Viljaranta passt de bal in één keer door. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi schiet op doel. Myslík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Wellington geeft een lange en hoge pass. Viljaranta rent richting de bal. Kapka begaat een overtreding. Kapka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas geeft de bal voor. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi schiet op doel. Myslík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Viljaranta is nu in balbezit. Viljaranta passt de bal met de wreef. Gočál speelt de bal door. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - AFC Mustangs 3:0

37e minuut.
Fekos geeft de bal voor. Buitenspel voor Kapka. Goede buitenspelval van de verdediging. Truszczyński neemt vlug de vrije trap. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Turchi rent richting de bal. Bruschi rent richting de bal. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jPistons 44%, AFC Mustangs 56%.
jPistons - AFC Mustangs 3:0

47e minuut.
Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński geeft de bal voor. Denoncourt kan de bal niet met de borst controleren. Turchi is nu in balbezit. Turchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Truszczyński met een sublieme pass. Quiroz speelt de bal door. Porębski is nu in balbezit. Belbajid onderschept slim de pass. Belbajid haalt uit met een fantastische trap. Myslík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Fekos speelt de bal door. Bobadilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truszczyński. Truszczyński krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi passt de bal in één keer door. Turchi rent richting de bal. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Quiroz geeft een hoge lob. Turchi is nu in balbezit. Porębski begaat een overtreding. Porębski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Manović is nu in balbezit. Manović passt de bal met de wreef. Fisher probeert de bal aan de voet te houden. Turchi is nu in balbezit. Turchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Denoncourt geeft een hoge lob. Wellington controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sabou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quiroz zal de hoekschop nemen. Porębski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manović is nu in balbezit. Turchi onderschept slim de pass. Turchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - AFC Mustangs 4:0

69e minuut.
Gočál speelt de bal door. Bruschi kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manović. Manović krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bruschi raakt geblesseerd tijdens het duel. Quiroz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bruschi rent richting de bal. Bruschi passt de bal in één keer door. Turchi is nu in balbezit. Turchi haalt uit met een fantastische trap. Myslík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Viljaranta passt de bal met de wreef. Bruschi is nu in balbezit. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Manović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - AFC Mustangs 5:0

78e minuut.
Gočál is nu in balbezit. Gočál speelt de bal door. Bruschi rent richting de bal. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Myslík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - AFC Mustangs 6:0

83e minuut.
Truszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Manović rent richting de bal. Bruschi onderschept slim de pass. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Myslík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Myslík niet meer kan verder spelen. Verwimp komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bruschi rent richting de bal. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Verwimp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belbajid krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jPistons 34%, AFC Mustangs 66%.
jPistons - AFC Mustangs 6:0