Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Be Cool Sokker Foundation FC Eulach
541 special Tactiek V1
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen good


10e minuut.
Flitzer met een sublieme pass. Klungelig pakt Mauron de bal. Mauron probeert naar een medespeler te passen. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Flitzer met een sublieme pass. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gäumann de bal onder controle te krijgen. Lengen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:1

25e minuut.
Rettore probeert naar een medespeler te passen. Flitzer is nu in balbezit. Flitzer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marazzi de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Flitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Flitzer probeert naar een medespeler te passen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. Lengen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:2

30e minuut.
Mauron speelt de bal door. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aalai de bal. Aalai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Rettore de bal. Rettore speelt de bal door. Flitzer speelt de bal door. Marazzi rent richting de bal. Marazzi speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Flitzer probeert naar een medespeler te passen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodler is nu in balbezit. Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Aalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aalai passt de bal in één keer door. Toma rent richting de bal. Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:3

40e minuut.
Rüssel is nu in balbezit. Lau onderschept slim de pass. Lau geeft een lange en hoge pass. Gobet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobet geeft een hoge lob. Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Schminker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flitzer met een snelle inworp. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:4

43e minuut.
Popovic is nu in balbezit. Popovic geeft een lange en hoge pass. Daar is Toma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Lengen bokst de bal weg.

44e minuut.
Natel heeft problemen om de bal te vangen. Aalai is nu in balbezit. Aalai passt de bal in één keer door. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Be Cool Sokker Foundation 86%, FC Eulach 14%.
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:4

49e minuut.
Klungelig pakt Flitzer de bal. Flitzer passt de bal in één keer door. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:5

63e minuut.
Popovic rent richting de bal. Popovic passt de bal met de wreef. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:6

70e minuut.
Aalai probeert naar een medespeler te passen. Toma controleert de bal met de borst. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Lengen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:7

71e minuut.
Hodler geeft een hoge lob. Inworp. Flitzer met de inworp. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mauron met een sublieme pass. Flitzer rent richting de bal. Flitzer probeert naar een medespeler te passen. Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Toma is nu in balbezit. Marazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Marazzi met een sublieme pass. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mauron speelt de bal door. Klungelig pakt Aalai de bal. Beltrami met een sublieme pass. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mauron geeft een hoge lob. Daar is Gäumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüssel is nu in balbezit. Rüssel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Be Cool Sokker Foundation 86%, FC Eulach 14%.
Be Cool Sokker Foundation - FC Eulach 0:7