Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneemannshausen FC Ruppen
New 3-3-2-2 CA Tactiek Snow230215
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten outstanding
excellent Passen solid
good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Gnägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnägi passt de bal zonder na te denken. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołoś geeft de bal voor. Roy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hopta rent richting de bal. Spielmann verovert de bal door een tackle van achteren. Spielmann geeft een lange en hoge pass. Volmerson rent richting de bal. Volmerson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Drescher passt de bal met de wreef. Albrecht heeft problemen om de bal te vangen. Gołoś geeft de bal voor. Dagerlund maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gnägi onderschept slim de pass. Gnägi probeert naar een medespeler te passen. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:1

13e minuut.
Winzenried geeft een hoge lob. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes geeft een hoge lob. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Inworp. Duraku met een snelle inworp. Gnägi met een sublieme pass. Duraku geeft een lange en hoge pass. Volmerson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gołoś geeft een hoge lob. Aguilar is nu in balbezit. Volmerson onderschept slim de pass. Volmerson draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 51%, FC Ruppen 49%.
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:2

46e minuut.
Aeschlimann komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Salm met een harde bal richting middenveld. Kaalma probeert de bal met de borst te controleren. Volmerson rent richting de bal. Volmerson draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:3

57e minuut.
Hopta heeft problemen om de bal te vangen. Hopta passt de bal in één keer door. Volmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmerson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:4

59e minuut.
Gnägi kopt de bal weg. Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Volmerson is nu in balbezit. Volmerson draait met de bal, schiet en ... Yeghiazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:5

64e minuut.
Bechstein geeft een hoge lob. Aguilar kan de bal niet met de borst controleren. Volmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Volmerson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:6

70e minuut.
Aguilar speelt de bal door. Albrecht heeft problemen om de bal te vangen. Volmerson is nu in balbezit. Volmerson haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:7

71e minuut.
Volmerson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulfer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dagerlund passt de bal zonder na te denken. Spielmann probeert naar een medespeler te passen. Gołoś is nu in balbezit. Gołoś geeft een lange en hoge pass. Roy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gnägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnägi geeft een lange en hoge pass. Carragher onderschept slim de pass. Duraku geeft een lange en hoge pass. Pulfer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneemannshausen 43%, FC Ruppen 57%.
Schneemannshausen - FC Ruppen 0:7