Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fläsch Torpedo Hopfen
1S5M Tactiek miau
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
63.3 gemiddelde waardering 64.3
good Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen magical


3e minuut.
Di Vito rent richting de bal. Di Vito passt de bal in één keer door. Jaccard probeert naar een medespeler te passen. Fantastik geeft een hoge lob. Taisch krijgt zijn hoofd ertegen. Escher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Trninic probeert naar een medespeler te passen. Di Vito rent richting de bal. Castellotti geeft een hoge lob. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rüttimann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rothenbuhler is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rothenbuhler probeert naar een medespeler te passen. Maślona is nu in balbezit. Maślona geeft een hoge lob. Hornyák krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Torpedo Hopfen 0:1

14e minuut.
Di Vito verovert de bal door een tackle van achteren. Di Vito met een sublieme pass. Taisch is nu in balbezit. Taisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fläsch - Torpedo Hopfen 1:1

22e minuut.
Fantastik onderschept slim de pass. Jaccard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaccard passt de bal zonder na te denken. Trninic bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cecić verovert de bal door een tackle van achteren. Cecić geeft een lange en hoge pass. Cantieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland onderschept slim de pass. Roland schiet op doel. Ribi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cecić geeft een lange en hoge pass. Rothenbuhler probeert de bal aan de voet te houden. Shalou bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothenbuhler onderschept slim de pass. Rothenbuhler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Delceppo met een sublieme pass. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütscher begaat een overtreding. Tütscher krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tromp onderschept slim de pass. Cecić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tromp krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 53%, Torpedo Hopfen 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fläsch - Torpedo Hopfen 1:1

53e minuut.
Delceppo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Roland is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cantieni ... Strafschop! Directe rode kaart, Cantieni moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cantieni schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Roland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hornyák kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Torpedo Hopfen 1:2

65e minuut.
Di Vito passt de bal met de wreef. Tütscher is nu in balbezit. Tütscher passt de bal met de wreef. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nadal probeert naar een medespeler te passen. Auger rent richting de bal. Auger passt de bal met de wreef. Roland is nu in balbezit. Roland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hornyák kopt de bal weg. Klungelig pakt Maślona de bal. Maślona passt de bal zonder na te denken. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ribi met een harde bal richting middenveld. Delceppo kopt de bal weg. Roland rent richting de bal. Roland schiet op doel. Ribi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal geeft de bal voor. Di Vito rent richting de bal. Roland onderschept slim de pass. Roland schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Torpedo Hopfen 1:3

89e minuut.
Roland kopt de bal weg. Rüttimann probeert de bal aan de voet te houden. Hornyák rent richting de bal. Hornyák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - Torpedo Hopfen 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 62%, Torpedo Hopfen 38%.
Fläsch - Torpedo Hopfen 1:4