Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jPistons FC Wengia Beerodolensis
guardiola Tactiek dad
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 63.6
excellent Schieten incredible
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Mavrak passt de bal zonder na te denken. Clénin rent richting de bal. Niemimaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemimaa krijgt een gele kaart. Clénin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van den Broek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flick maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Mavrak is nu in balbezit. Mavrak geeft een hoge lob. Begnis heeft problemen om de bal te vangen. Cavegn rent richting de bal. Cavegn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 0:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert van den Broek de bal onder controle te krijgen. Treściński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piękoś de bal. Flick is nu in balbezit. Flick draait met de bal, schiet en ... Rombaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Treściński geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Clénin de bal onder controle te krijgen. Jaha is nu in balbezit. Turchi onderschept slim de pass. Turchi schiet op doel. Rombaut bokst de bal weg. Flick is nu in balbezit. Flick haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Piękoś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flick geeft een hoge lob. Buza springt en kopt de bal. Rombaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Buza rent richting de bal. Danzer begaat een overtreding. Buza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Flick is nu in balbezit. Flick schiet op doel. Rombaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Buil speelt de bal door. Begnis rent richting de bal. Cavegn verovert de bal door een tackle van achteren. Cavegn haalt uit met een fantastische trap. Eichel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 0:2

44e minuut.
Quiroz is nu in balbezit. Buza is nu in balbezit. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Turchi rent richting de bal. Turchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Aguilar speelt de bal door. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemimaa begaat een overtreding. Niemimaa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jPistons 44%, FC Wengia Beerodolensis 56%.
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 0:2

46e minuut.
Buitenspel voor Clénin. Goede buitenspelval van de verdediging. Treściński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Flick kopt de bal weg. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mavrak met de inworp. Danzer rent richting de bal. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cavegn passt de bal in één keer door. Seikola verovert de bal door een tackle van achteren. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil geeft een lange en hoge pass. Clénin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suprayitno komt het veld opgelopen. Pilotino komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Danzer passt de bal met de wreef. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek passt de bal in één keer door. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Buil met een sublieme pass. Cavegn rent richting de bal. Seikola begaat een overtreding. Seikola krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil passt de bal in één keer door. Daar is Jaha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaha geeft een hoge lob. Clénin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 0:4

88e minuut.
Mavrak passt de bal zonder na te denken. Treściński is nu in balbezit. Met opzet legt Clénin zijn tegenspeler op de grond. Clénin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jPistons 60%, FC Wengia Beerodolensis 40%.
jPistons - FC Wengia Beerodolensis 0:4