Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Mustangs Kickers Höudi
5-2-3 Tactiek Classic Modern W
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 58.9
good Schieten outstanding
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Aufschlaeger is nu in balbezit. Porębski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aufschlaeger raakt geblesseerd tijdens het duel. Aufschlaeger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Genkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 0:1

6e minuut.
Genkov met een sublieme pass. Rodríguez Cabo controleert de bal met de borst. Rodríguez Cabo geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kapka kopt de bal weg. Schwalbe geeft de bal voor. Hirsiger kopt de bal weg. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Genkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Aufschlaeger rent richting de bal. Curdy is nu in balbezit. Curdy geeft een hoge lob. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 0:2

26e minuut.
Curdy passt de bal in één keer door. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Denoncourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denoncourt krijgt een gele kaart. Aufschlaeger raakt geblesseerd tijdens het duel. Waffler komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Genkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirsiger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 0:3

30e minuut.
Manović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Curdy rent richting de bal. Curdy schiet op doel. Genkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Parra probeert naar een medespeler te passen. Curdy speelt de bal door. Porębski rent richting de bal. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger draait met de bal, schiet en ... Genkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simonović probeert de bal aan de voet te houden. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Schwalbe is nu in balbezit. Fekos verovert de bal door een tackle van achteren. Fekos geeft de bal voor. Wellington rent richting de bal. Wellington draait met de bal, schiet en ... Vanaveski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Curdy is nu in balbezit. Curdy passt de bal zonder na te denken. Waffler probeert naar een medespeler te passen. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Genkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsiger verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsiger passt de bal in één keer door. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger schiet op doel. Genkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manović verovert de bal door een tackle van achteren. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 72%, Kickers Höudi 28%.
AFC Mustangs - Kickers Höudi 0:4

47e minuut.
Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin speelt de bal door. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger schiet op doel. Genkov bokst de bal weg.

49e minuut.
Waffler probeert naar een medespeler te passen. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger passt de bal met de wreef. Curdy rent richting de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Denoncourt passt de bal in één keer door. Elias geeft een hoge lob. Aufschlaeger is nu in balbezit. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Genkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 0:5

53e minuut.
Denoncourt is nu in balbezit. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger passt de bal zonder na te denken. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Schwalbe verovert de bal door een tackle van achteren. Schwalbe speelt de bal door. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy draait met de bal, schiet en ... Genkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 0:6

67e minuut.
Curdy is nu in balbezit. Aufschlaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy passt de bal in één keer door. Hirsiger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 0:7

71e minuut.
Wellington onderschept slim de pass. Bobadilla is nu in balbezit. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 1:7

73e minuut.
Kapka kopt de bal weg. Elias met een sublieme pass. Curdy rent richting de bal. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Genkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirsiger is nu in balbezit. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 1:8

75e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla met een sublieme pass. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Waffler is nu in balbezit. Denoncourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Waffler verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger haalt uit met een fantastische trap. Genkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manović is nu in balbezit. Curdy onderschept slim de pass. Curdy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - Kickers Höudi 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 62%, Kickers Höudi 38%.
AFC Mustangs - Kickers Höudi 1:9