Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pluto Be Cool Sokker Foundation
3232compct Tactiek 541 special
58% Balbezit 42%
7% Spel op eigen helft 93%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 24.6
excellent Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen average


3e minuut.
Carloni passt de bal zonder na te denken. Gianasi heeft problemen om de bal te vangen. Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Gianasi rent richting de bal. Gianasi passt de bal zonder na te denken. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Manzone de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cruceanu neemt de hoekschop. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal in één keer door. Ellul probeert naar een medespeler te passen. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Klungelig pakt Limbach de bal. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch geeft een hoge lob. Cruceanu geeft de bal voor. Ignácz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Lau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi geeft de bal voor. Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ignácz passt de bal in één keer door. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Tarzan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 1:0

20e minuut.
Kilar passt de bal zonder na te denken. Carloni met een sublieme pass. Ignácz is nu in balbezit. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Kilar geeft de bal voor. Daar is Schminker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hodler geeft een lange en hoge pass. Carloni controleert de bal met de borst. Carloni met een sublieme pass. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Cruceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manzone verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kaczor passt de bal met de wreef. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal zonder na te denken. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ... Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cruceanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ellul springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Riedl verovert de bal door een tackle van achteren. Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 2:0

31e minuut.
Inworp. Gianasi met de inworp. Kilar met een sublieme pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 3:0

31e minuut.
Daar is Natel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul rent richting de bal. Ellul passt de bal in één keer door. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gianasi is nu in balbezit. Klungelig pakt Gianasi de bal. Gianasi passt de bal zonder na te denken. Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ignácz is nu in balbezit. Ignácz passt de bal met de wreef. Gianasi is nu in balbezit. Gianasi geeft de bal voor. Ellul krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Limbach de bal. Riedl bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedl speelt de bal door. Ignácz rent richting de bal. Ignácz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 6%, Be Cool Sokker Foundation 94%.
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 3:0

50e minuut.
Zeiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gianasi met een snelle inworp. Kilar geeft een hoge lob. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ignácz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 4:0

52e minuut.
Cruceanu heeft problemen om de bal te vangen. Cruceanu passt de bal met de wreef. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar schiet op doel. Ellul probeert de bal aan de voet te houden. Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Carloni passt de bal in één keer door. Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar geeft een hoge lob. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cruceanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Schminker de bal. Kilar met een sublieme pass. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz draait met de bal, schiet en ... Lengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 5:0

61e minuut.
Gäumann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gianasi met een snelle inworp. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft een lange en hoge pass. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 6:0

66e minuut.
Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Carloni probeert naar een medespeler te passen. Gianasi met een sublieme pass. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 7:0

70e minuut.
Limbach is nu in balbezit. Riedl rent richting de bal. Riedl geeft een hoge lob. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Hodler kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal zonder na te denken. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 8:0

74e minuut.
Ignat probeert naar een medespeler te passen. Gianasi rent richting de bal. Carloni probeert naar een medespeler te passen. Ignácz heeft problemen om de bal te vangen. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarzan met een harde bal richting middenveld. Carloni kopt de bal weg. Ellul kan de bal niet met de borst controleren. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cruceanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ignácz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 9:0

78e minuut.
Kaczor is nu in balbezit. Kaczor geeft de bal voor. Klungelig pakt Zeiler de bal. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz haalt uit met een fantastische trap. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Manzone geeft de bal voor. Gianasi is nu in balbezit. Kilar is nu in balbezit. Kilar haalt uit met een fantastische trap. Ellul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 10:0

84e minuut.
Ellul probeert naar een medespeler te passen. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal zonder na te denken. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz haalt uit met een fantastische trap. Lengen bokst de bal weg. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 11:0

86e minuut.
Ellul passt de bal in één keer door. Kilar rent richting de bal. Kilar speelt de bal door. Klungelig pakt Ignácz de bal. Ignácz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zeiler is nu in balbezit. Zeiler geeft de bal voor. Inworp. Carloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gianasi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gianasi speelt de bal door. Daar is Ignácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schminker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul onderschept slim de pass. Ellul draait met de bal, schiet en ... Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 9%, Be Cool Sokker Foundation 91%.
AS Pluto - Be Cool Sokker Foundation 11:0